Cea mai frumoasă declarație de dragoste, de ziua Oanei Pellea

5
4044
Două actrițe grozave, doi oameni minunați: Oana Pellea și Natalie Ester

Marți, 29 ianuarie, actrița Oana Pellea a împlinit 57 de ani. Fiica legendarului Amza Pellea („Nea Mărin”) a primit câteva rânduri minunate din partea colegei de scenă Natalie Ester.

„O iubesc foarte mult. O admir. O respect. O îndrăgesc. O citesc. O ascult. O râd. O plâng. O aplaud şi aş mai naşte-o o dată, dacă mi-ar sta în putere. Din aceiaşi părinți, dacă mi-ar sta în putere. În aceeaşi țară, dacă mi-ar sta în putere. Avem atâta nevoie de Oane PelleaE ziua ei. La mulți ani!!! Un plin de bine şi de lumină, frumoasa noastră bună!”

Oana Pellea și Natalie Ester sunt compatibile pe mai multe paliere: actrițe talentate și pasionate, profesioniste desăvârșite, conștiințe publice, altruiste, protestatare #Rezist (pro-justiție, anti-corupție). Le pasă de țara lor și luptă pentru ea, ca să nu le fie furată, mințită, batjocorită.

Mulțumim, Natalie Ester! La mulți ani, Oana Pellea!

CITIȚI ȘI:

România MAFIOTĂ: Oana Pellea afară, în zăpadă; nora Dăncilei în lojă, lângă Tusk

35 de ani fără „nea Mărin”. Oana Pellea: „Dor mare şi greu. Parcă din ce în ce mai greu…”

5 COMENTARII

  1. La cati oameni de notorietate avem, cat de putini se exprima public pe teme politice?!! Oana e o rara avis. Nu inteleg cum poti fi atat de multi atat de prudenti, cand tara trece prin cea mai marsava propaganda si deruta e inoculata zilnic in mintile oamenilor. Oameni ca ea sunt cei care au intuitia ca a spune ceea ce crezi ca e incorect si nedrept e o datorie. Cum sa se corecteze lucrurile, daca tacem ca niste copii speriati ?!!!Oana Pellea e un copil darz ce ne-a castigat admiratia. La multi ani si din partea mea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.