Ce promite rapperul Kanye West, dacă ajunge președintele SUA: legi anti-vaccin și anti-avort. “Vor să pună un cip în noi, ca să nu putem trece porțile Raiului!”

0
1023
Kanye West (plan secund) are planuri mari cu America. FOTO: Twitter

Rapperul Kanye West a explicat, într-un amplu interviu acordat revistei Forbes și citat de The Guardian, ce program electoral are în campania pentru alegerile prezidențiale din SUA, care vor avea loc în toamnă.

Agenda lui Kayne West este simplă și clară: legi anti-avort și anti-vaccin, stop folosirii forței de către poliție.

Rapperul miliardar Kanye West crede că virusul a fost trimis de Dumnezeu, să ne pedepsească, iar vaccinurile sunt “semnul Bestiei”

Întrebat despre dezvoltarea unui vaccin pentru Covid-19, Kanye West a răspuns: ”Atât de mulți dintre copiii noștri sunt vaccinați și paralizați… Așa că, atunci când ei spun că modul în care vom scăpa de Covid este cu un vaccin, sunt extrem de prudent. Acesta este semnul Bestiei”. Ulterior, el a adăugat: „Vor să pună un cip în noi, vor să ne facă tot felul de lucruri, ca să nu putem trece porțile Raiului!”.

Apariția virusului Sars-CoV-2 este considerată de rapperul prezidențiabil ca fiind “de la Dumnezeu. Noi trebuie să ne oprim din a mai face lucruri care îl mânie pe Dumnezeu”.

Ca președinte al SUA, rapperul va pune capăt folosirii forței de către polițiști. Kanye se va opune pedepsei cu moartea, deoarece “sunt pro-viață, pentru că urmez cuvântul Bibliei”.

Pe Elon Musk îl va propune ca șef al programului spațial.

Kanye susține că a avut Covid-19 în februarie, dar a scăpat cu dușuri fierbinți și uitându-se la clipuri video pe net, ca să învețe ce să facă

Noul candidat la președinția SUA pretinde că a avut Covid-19 în februarie, dar a rezolvat problema cu dușuri și uitându-se pe internet la clipuri video care să-l învețe cum să se salveze: „Aveam frisoane, tremuram în pat, făceam dușuri fierbinți, mă uitam la videouri care să îmi spună ce să fac să scap”.

Apărut brusc în politica americană, pe creasta valului de proteste izbucnite după uciderea sadică, de către un polițist, a unui infractor de culoare (i-a ținut genunchiul pe gât până a murit sufocat), cântărețul îi are consilieri pe Kim Kardashian (soția sa) și pe Elon Musk.

Kanye Weste este miliardar, iar anunțul privind intrarea în cursa prezidențială a fost făcut pe 4 iulie, de Ziua Independenței. Cântărețul a ratat startul campaniei și înscrierea pe listele electorale, dar spune că va obține o dispensă pentru că a fost bolnav de coronavirus. Dacă nu va câștiga anul acesta, promite că va încerca să devină președintele SUA în 2024.

Fan al lui Donald Trump, rapperul s-a lansat deja în primele atacuri electorale: “Obama este special. Trump este special. Noi spunem «Kanye West este special». America are nevoie de oameni speciali să conducă. Bill Clinton? Special. Joe Biden (candidatul democrat la prezidențiale – n. red.) nu este special”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here