Ce bine e în NATO!

4
1438

Să pupăm tălpile scumpului Mântuitor şi ale Preasfintei Sale Mame că suntem membri NATO. Armata Română are oameni extraordinari, dar singură în faţa urgiei ar dispărea în câteva zile. Nu uitaţi de MIG-ul căzut în livada cu pruni, recent.

Cât timp USR-PLUS şi PNL şi-au împărţit România între ele, Putin a adus 150.000 de soldaţi şi o uriaşă tehnică de luptă la graniţa cu Ucraina. Nici în Transnistria nu e linişte, „exerciţiile” militare sunt în toi, la hotarul cu republica Moldova.

Acum, Marea Neagră nu e doar lac rusesc, ci şi cer rusesc. Rusia a interzis navigaţia comercială în apele internaţionale, dar şi a zborurilor civile în mare parte a spaţiului maritim şi aerian al Mării Negre. Motivul? Exerciţii militare. De fapt, „C-aşa vor muşchii noştri!”.

Imaginaţi-vă că în timp ce noi ne îndulceam la Tv cu Vlăduţ cel Drăguţ, Bărnuţ şi Cioluţ, cum luptă ei cu Mafia din spitale şi din Univers, dintr-o dată, o bătaie puternică în uşă ne trezeşte. E un paramilitar rus, cu un Kalaş în mână, care întreabă dacă aici e Kiev-ul. Nu? Bucureşti? Bun ş-aşa. Noi am mai fost o dată şi ne-a plăcut. Rămânem.

Să pupăm tălpile scumpului Mântuitor şi ale Preasfintei Sale Mame că suntem membri NATO. Închipuiţi-vă că între noi, copiii noştri, familiile noastre, trotinetele, cafelele din Starbucks şi nenea ăla de peste doi metri şi puşcoace ar sta doar Vlăduţ, Barna, Cioloş, Câţu, Ciolacu, Gorghiu, Turcan şi restul competenţilor. Armata Română, săraca, are oameni extraordinari, dar singură în faţa urgiei ar dispărea în câteva zile. Nu uitaţi de MIG-ul căzut în livada cu pruni, recent.

Când mai auziţi de la personaje ca Şoşoacă, Simion, Dragnea şi alţii că trebuie să părăsim NATO şi UE, că ce democraţie e în Rusia, că ce bine ne doresc nouă fraţii ortodocşi de la Răsărit, nu ca degeneraţii atei de la Apus, să vă gândiţi la ce se întâmplă zilele astea la graniţa cu Ucraina şi Republica Moldova, dar, mai ales, la ce se va întâmpla în următoarele zile şi săptămâni.

Paul Palencsar, jurnalist şi teolog

4 COMENTARII

 1. La acest articol nu-mi plac două lucruri:
  1. autorul îi pune în aceiași oală pe premierul Câțu și tov.Ciolacu (care sunt despărțiți, vorba premierului de km de rafturi cu cărți citite sau studiate);
  2. subaprecierea armatei române și neînțelegerea faptului că după intrarea în NATO am fost obligați să renunțăm la stagiul militar și să reducem efectivele militarilor activi la circa 70.000-80.000 de ofițeri și soldați (cu promisiunea că vom fi dotați cu cele mai moderne arme și tehnică de luptă, fapt care se întâmplă doar de vreo 2-3 ani evident pe banii noștri, întârzierea fiind datorată, evident, PSD – un fel de agentură a Rusiei, alături de AUR, în România). Pentru faptul că avem circa 2 milioane de tineri mobilizabili în caz de conflict, total neinstruiți și nepregătiți fizic și psihic (adevărată carne de tun într-un eventual război) pentru apărarea țării, trebuie să-i mulţumim tot PSD-ului (creaţie a bolşevicolui kgb-ist Ion Ilici Iliescu şi a grupului de infractori din jurul lui) care n-a făcut nimic ca să actualizeze legislaţia privind pregătirea populaţiei pentru apărare şi mobilizarea cu Constituţia României (art.55 în care sunt prevăzute obligaţia şi dreptul fiecărui cetăţean de a-şi apăra patria şi obligaţia tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20-35 ani de a se prezenta la mobilizare în caz de conflict armat). Să vedem ce va face actualul guvern şi în special generalul Ciucă pe care l-am sesizat în legătură cu această anomalie gravă

  • ORICE (!) conflict cu RUȘII… NU SE MAI CÂȘTIGĂ CUUU… INFANTERIA, NICI MĂCAR CU TANCURILE…, ci cuuu… RACHETE-(ULTRA-)PERFORMANTE!!!!!!!!!!!!!!!!

   De-aiaaa… NU (MAI!!!!!!) AVEM DE CE SĂ NE FIE FRICĂ DE PORCUL DE PUTIN: S.U.A. și N.A.T.O.(-ÎN-GENERAL)… NE APĂRĂ PRIN ACEST INVINCIBIL SISTEM-DE-RACHETE pe care-l au amplasat în EUROPA (INCLUSIV ÎN… EUROPA-de-EST!), Turcia, Marea-Mediterană și Orientul-Apropiat-și-Mijlociu, daaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

 2. S.U.A. și N.A.T.O. SĂ TRĂIASCĂ: RUȘII… NU NE MAI POT FACE NIMIIIIC!!!!!

  Până șiii… DEMENTUL de Vladimir Putin știe că OCCIDENTALII au… SUPERIORITATE (TACTICĂ-și-STRATEGICĂ!) în materie de… (SISTEME-de-)RACHETE (cu diferite raze-de-acțiune și nucleare-sau-„convenționale”!!!!!!!!), în special ca… AMPLASAMENT (!), practic acestea fiind plasate… DE-JUR-ÎMPREJURUL Federației-Ruse, la Vest, Nord, Est și Sud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here