marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsCazul "Ferma Dacilor": ca să scape de acuzații, un deputat PSD l-a...

Cazul „Ferma Dacilor”: ca să scape de acuzații, un deputat PSD l-a „ucis” din vorbe pe colegul său Tărăcilă! „Ce contează că a fost bodyguardul unui ministru de Interne care e mort de 15 ani?!”

-

Legăturile „cazului «Ferma Dacilor»” cu PSD sunt tot mai evidente, mai ales prin Doru Ioan Tărăcilă (fost senator și ministru de Interne) și Horia Constantinescu (actualul șef al ANPC). Un deputat PSD, Petre-Florin Manole, a recurs la o metodă sinistră pentru a îndepărta de PSD acuzațiile de complicitate cu interlopii: l-a declarat mort pe Tărăcilă, care e cât se poate de viu!

Miercuri seara, la Antena 3, o deputată USR – Diana Buzoianu (29 de ani) – a făcut legătura între tragedia de la Tohani (comuna Gura Vadului, județul Prahova) și demnitari sau funcționari PSD care au acționat defectuos sau complice cu Cornel Dinicu, patronul cu trecut interlop al pensiunii „Ferma Dacilor”. Ea a amintit că, în anii ’90, lui Dinică i se spunea „bodyguardul lui Tărăcilă”.

Aflat și el în studio, deputatul Petre-Florin Manole (40 de ani), de la PSD, a sărit ca ars. El a încercat s-o acopere vocal pe deputata USR. Aflat la al doilea mandat, Manole a strigat ca o flașnetă stricată: „Ce contează că a fost bodyguardul unui ministru de Interne care e mort de 15 ani?! Ce relevanță are? Acel ministru nu mai există, a murit de 15 ani. Ce facem acum, dezgropăm morții?! Cu asta se ocupă USR? Să știți că nu vă face cinste… Omul ăla e mort de 15 ani!”

Ghinion: Doru Ioan Tărăcilă (născut la 15 ianuarie 1951) n-a murit, e în viață bine-mersi, doar s-a dat la fund după două decenii de stăpânire ciocoiască în Călărași și împrejurimi, cu bătaie până la București.

- Advertisement -

Mai mult, pe 7 ianuarie 2019, Adevarul.ro publica următoarea știre: „Doru Ioan Tărăcilă, fost ministru de Interne şi fondator FSN şi PDSR, a revenit în viaţa politică, după ce o perioadă de 10 ani  s-a retras, acesta fiind acum numit vicepreşedinte al PSD Călăraşi. «Eu nu am plecat din PSD niciodată, am rămas membru, dar nu m-am mai implicat la nivel local. Acum am revenit în zona activă pentru a pune umărul la reconstrucţia organizaţiei PSD Călăraşi. Mă voi implica organizatoric, în plan local, nu-mi doresc nicio funcţie, nu voi candida pentru nicio funcţie, asta ca să se calmeze şi anumiţi «prieteni îngrijoraţi». Eu de 10 ani am revenit la bară, ca avocat, acum sunt pensionar, nu mai urmăresc funcţii. Tot ce-mi doresc este să am sănătate şi bucurii de la copiii mei», a declarat Tărăcilă. De altfel, numirea fostului ministru de Interne a avut loc la jumătatea lunii decembrie 2018. Pentru numirea acestuia a venit în teritoriu şi secretarul general al formaţiunii, Codrin Ştefănescu”. 

Doru Ioan Tărăcilă (72 de ani) a fost un om important al regimului Ion Iliescu, parlamentar PSD timp de 18 ani (1990-2008) și ministru de Interne în perioada 1994-1996, în Guvernul Văcăroiu. Acum primește pensie specială de fost parlamentar. Având 5 mandate de senator, obținute în 1990, 1992, 1996, 2000 și 2004, Tărăcilă încasează o pensie specială de peste 15.000 de lei (3.000 de euro).

Petre-Florin Manole tocmai a deputat în al doilea său mandat de deputat, care e de fapt un „rest de mandat”, de numai un an. El nu a reușit „să se aleagă” în decembrie 2020, atunci a rămas „fără coledzi”, după ce timp de 4 ani 92016-2020) fusese membru al Parlamentuli sub steagul PSD.

- Advertisement -

Norocul i-a surâs însă în această lună decembrie: colega sa de partid Carmen Ileana Mihălcescu a demisionat din Camera Deputaților pentru a pelua funcția de consul general la Salonic (Grecia).

Manole era următorul candidat pe lista PSD București pentru Camera Deputaților, așa că a preluat mandatul, făcând saltul de la „neales” la „ales”. El a depus jurământul, în urmă cu aproape două săptămâni, și a redevenit deputat. În această calitate l-a „omorât” pe colegul său de partid Doru Ioan Tărăcilă, unul dintre cei mai venali politicieni din anii ’90.

Petre Florin Manole este șeful organizației PSD Sector 1. În anii în care n-a fost parlamentar, el n-a fos uitat de partid. A fost plasat în diverse funcții publice bine plătite, ultima dată la Guvern, ca secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu, care e și ministru al Transporturilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce căuta fiul șefului DGIA și al directoarei din ANAF la „Crăciunul puțin mai personal” al fostului interlop? Legături periculoase ale familiei Băiceanu cu „Ferma Dacilor”

* Lista tragediei de la „Ferma Dacilor”. Dintre cei 7 morți în incendiu, 6 aveau între 11 și 22 de ani

* Mesajul celor de la „Ferma Dacilor” amintește de trecutul interlop al patronului. „Am primit orice reproș cu speranța că vom fi iertați pentru păcatele tinereții. Ne-am schimbat”

* Răzbunarea impostorului: Ciolacu l-a dat afară – noaptea, ca hoții – pe șeful Secretariatului pentru Revoluționari, care-i refuzase certificatul de „mare revoluționar”! Dodu este fiu de erou-martir, orfan de la 9 ani

În 2024, Rusia va investi sute de milioane de euro pentru a destabiliza România, avertizează Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Moldova

Ce impostură! Vaticanul: George Simion n-a fost primit în „audiență privată“ de Papa Francisc, așa cum s-a lăudat liderul AUR

VIDEO. Asta a adus AUR în Parlament! Simion: „Te agresez sexual, scroafo!”. Șoșoacă: „Cară-te de aici, că nu știu ce-ți fac! Fătălăule!”

Ciolacu minte grețos: zice că „nu scapă nimeni de închisoare”, dar legea sa chiar asta face – îi scapă pe marii evazioniști de pușcărie!

În bugetul pe 2024, suma pentru pensiile speciale crește cu 17% – de la 13 la 15,5 miliarde de lei!

Jaf pe banii publici: guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni! Creșterea e de 10.717 în ultimele 10 luni

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Dormiți liniștiți, ne conduce Manolică din Slobozi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -