marți, februarie 27, 2024
AcasăPariuri sportiveCampionatul campioanei mondiale, la ultima etapă înaintea Qatar 2022!

Campionatul campioanei mondiale, la ultima etapă înaintea Qatar 2022!

-

Etapa cu numărul 15 din Ligue 1, ultima dinaintea Mondialului, debutează vineri și se încheie cu șirul lung de meciuri programate duminică. Monaco – Marseille se anunță a fi cea mai tare dispută.

Inspiră-te din partidele campionatului francez și ia-le pe bilet pentru SuperBonus (acea primă de performanță pe care Superbet ți-o acordă online și în agenție pe biletele tale câștigătoare care au cel puțin 6 meciuri pe ele)!

En fanfare către Mondial

Înaintea etapei, în vârful clasamentului se află PSG, neînvinsă, cu 38 de puncte din 42 posibile (12 victorii și 2 egaluri). Pe locul 2 e Lens, cu 33 de puncte; pe 3 – Rennes, cu 28 de puncte. Top 5 este completat de Marseille și Monaco, fiecare cu câte 27 de puncte.

Este șansa ta să te inspiri din cele 10 partide pentru SuperBonus! 25+ evenimente la cotă minimă 1,25 îți pot aduce un ExtraCâștig de 150%, dacă biletul tău e verde.

- Advertisement -

Află mai multe despre SuperBonus, aici!

PSG joacă împotriva lui Auxerre (locul 15 înaintea etapei), duminică de la 14.00. Formația lui Messi încearcă să-și consolideze poziția de lider și totodată să ia „pauză de Mondial” neînvinsă. Auxerre fuge de locurile retrogradabile, de care o despart doar 2 puncte.

La Superbet, ai cota 2,50 că ambele echipe marchează și PSG câștigă.

- Advertisement -

Lens joacă sâmbătă cu Clermont, iar singurul obiectiv al echipei-gazdă este să diminueze din distanța față de liderul la zi. Adversarii de la Clermont par a fi o victimă predictibilă, de pe locul 10 al Ligue 1. Lens e neînvinsă acasă în acest sezon. Păstrează această serie și aduce bani celor care vor miza pe victoria ei?

Duminică, ocupanta locului 3 dinaintea etapei, Rennes, joacă acasă cu Toulouse (locul 12). Gazdele se află, înaintea etapei, la doar 5 puncte de locul 2, ultimul care duce direct în grupele Ligii Campionilor. Probabil un obiectiv important în acest sezon, e posibil ca Rennes să emită pretenții la locul 2 până spre sfârșitul actualului sezon.

Tot duminică, avem și derby-ul etapei: Monaco – Marseille, de la 21.45. Marseille e pe 4, Monaco e pe 5, iar aceste locuri le permit accederea în competiții europene în sezonul următor. Verificând istoricul meciurilor directe, Marseille conduce la numărul de victorii: 41 de succese din 94 de confruntări.

La Superbet, ai cota 3,00 că oaspeții se impun.

Ligue 1 e unul dintre supercampionatele în care e activă promoția SuperAvantaj: câștigi mai devreme, imediat ce echipa pe care ai pariat că va învinge se distanțează la minimum două goluri pe tabela de marcaj.

SuperSocial pentru SuperPonturi 

Dacă pentru tine Ligue 1 nu este momentan un campionat pe care să-l cunoști și cauți ceva rapid pentru a paria, instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial, rețeaua de socializare a SuperPariorilor! În grupul #Ligue1 găsești un feed nelimitat de bilete. Poți copia oricare și oricâte bilete te conving să le joci și tu. Bilete plasate de ambasadori Superbet, de jurnaliști de prestigiu și de tipsteri profesioniști.

Instalează acum aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -