vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLumeaEuropaBolşevici fără limite! PSD susţine ordonanţa penalilor cu citate din şeful Comisiei...

Bolşevici fără limite! PSD susţine ordonanţa penalilor cu citate din şeful Comisiei Europene! Folosesc „drepturile omului” în sprijinul infractorilor

-

Incredibil tupeu al puterii actuale! Nu se mai feresc deloc în folosirea tehnicilor bolşevice de malformare a adevărului. Nici în relaţia cu Uniunea Europeană. Mai mult, fac din alb negru şi invers jignind inteligenţa europenilor. Deşi liderii UE au cerut de nenumărate ori ca PSD şi ALDE să oprească asaltul la justiţie şi la statul de drept, ei folosesc acele mesaje, atenţie, pentru a cauţiona acţiunile pe care UE le cere stopate!

Într-o postare pe Facebook din această seară, PSD foloseşte citate din Jean Claude Juncker, şeful Comisiei Europene, pentru a susţine ordonanţa completurilor de la Înalta Curte! PSD citează mesajul lui Juncker („Atunci când e vorba de drepturile omului, niciun compromis nu e posibil în UE”) pentru a susţine o acţiune împotriva drepturilor omului de rând din România şi în favoarea drepturilor penalilor. Acest mesaj al liderului CE nu era pentru drepturile omului politic, ci pentru drepturile omului simplu agresat de omul politic. Iată mesajul strigător la cer postat de PSD pe Facebook în favoarea ordonanţei:

OUG privind completele ilegale de la Înalta Curte NU VA ACHITA PE NIMENI, NU VA STABILI VINOVĂȚII SAU NEVINOVĂȚII! Doar va restabili un principiu fundamental din Carta Drepturilor Fundamentale ale Uniunii Europene care spune că fiecare cetățean european „are dreptul la un proces echitabil în fața unei instanțe constituită în prealabil PRIN LEGE”. Va fi un răspuns corect, în acord cu mesajul Președintelui Comisiei Europene care spunea la București că „atunci când este vorba de drepturile omului niciun compromis nu este posibil” din partea UE. Abia ignorarea abuzurilor comise prin completele ilegale de la Înalta Curte ar fi un compromis inacceptabil pentru Uniune! Răspunderea este a celor care au stabilit acele complete ilegale. Ei, nu oamenii politici, au compromis un număr mare de procese și au irosit banii din taxele românilor. NU există alternativă la democrație și la drepturile omului!

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -