Băsescu despre Ponta: „Neputinciosul guraliv a fost blocat de incompetenţa proprie. Nu a fost capabil să construiască nici măcar un metru de drum la 4 benzi dincolo de Comarnic”

1
3004
Victor Ponta a rămas același iresponsabil vesel, imatur politic, castrat de orice urmă de moralitate. El amestecă dezvăluiri valoroase despre fostul său tovarăș Dragnea cu halucinații în care implică și DNA sau Președinția României.
Sâmbătă, la Ploiești, într-o conferință de presă, Ponta a spus că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, e „vinovată personal” pentru eşecul construirii autostrăzii Comarnic-Braşov, și că fostul preşedinte Traian Băsescu „a folosit DNA pentru a bloca acest proiect”.
„Pentru Comarnic-Braşov, doamna Kovesi personal este vinovată. Domnul Băsescu, când a fost învestit domnul Rus ca ministru, i-a spus public: «Vedeţi că aveţi probleme». Nu era nicio problemă. El nu voia să facem noi Comarnic – Braşov. După care a făcut o sesizare la DNA, la doamna Kovesi, doamna Kovesi nu ştiu ce a făcut cu dosarul că uite, suntem în 2019 şi nu a mai apărut, dar s-a apucat să investigheze şi vă poate spune actualul şef al CNAIR, care atunci era tot şef şi care, dacă aţi văzut, vreo trei ani a dispărut ca să… Da, a fost o decizie politică prin care domnul Băsescu a folosit DNA-ul ca să ne blocheze acel proiect”.
Replica lui Traian Băsescu a venit pe Facebook.
* „Când «neputinciosul guraliv» devenea premier, în mai 2012, Guvernul Boc a lăsat terminată autostrada Bucureşti – Ploieşti. În aceste condiţii, «neputinciosul guraliv» şi «plagiator glorios», pe numele său de scenă Victor Viorel Ponta, nu a fost capabil să construiască nici măcar un metru de drum la 4 benzi dincolo de Comarnic, deşi a fost premier din aprilie 2012 până în noiembrie 2015”.
* „Ponta a minţit oamenii că măreşte acciza la combustibil ca să construiască autostrăzi. A băgat banii din acciza suplimentară la combustibil în buzunarul clientelei PSD şi a pierdut şi cofinanţarea de la BEI + BERD”.
* „Dacă cineva l-a blocat pe Ponta să construiască autostrada Comarnic – Braşov, acel cineva se numeşte «incompetenţa proprie». Sau poate spune «neputinciosul guraliv», dacă tot are chef de vorbă, de ce au retras BEI şi BERD finanţarea pentru autostrada Comarnic –Braşov?”

1 COMENTARIU

  1. Autostrada pe Valea Prahovei in varianta lui Ponta a fost proiectata de mafia lui. Asa se face ca costa 8,5 miliarde de euro pentru mai putin de 50km (enorm). Ulterior putind sa creasca costul. Nici-un euro din fonduri europene. Proiectul era nerealist/fantezist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here