Băsescu, atac la opoziţie (inclusiv PMP): „Au aşteptat cu moţiunea până au fost siguri de eşec”

3
89

„Au aşteptat până când au fost siguri de eşec!
Am văzut liderii opoziţiei, Orban, Barna şi Tomac la televizor. Erau ţanţoşi şi plini de importanţă pentru că au depus o moţiune de cenzură împotriva guvernului.
Săracii, se fac a fi opozanţi. Realitatea tristă este că, dacă Orban şi Barna nu sunt într-un blat cu PSD-ul, atunci sunt proşti (politicieni ?) de-a binelea mai ales atunci când evaluează şansele de reuşită ale moţiunii.
Momentul moţiunii a fost în septembrie, atunci când autorităţile intrau în curţile oamenilor şi le luau porcii, atunci când evenimentele din 10 August din Piaţa Victoriei erau încă proaspete, atunci când ALDE se distanţa de PSD pentru că lui Tăriceanu i se umflase capul şi în oportunismul lui proverbial credea că numai Dragnea este penal şi el nu, atunci când UDMR nu-şi rezolvase problema predării Limbii Române în şcolile de Limbă Maghiară de către profesori calificaţi pentru predarea Limbii Române şi ameninţau cu ruperea protocolului, atunci când Bădălău îi trimetea scrisori deschise lui Dragnea, Gabriela Firea cerea demisia lui Carmen Dan iar puciştii se aliniau în spatele lui Stănescu.
Evident moţiunea de cenzură nu mai are nici o şansă .
Orban, Turcan, Barna, Ghinea etc., au aşteptat cu depunerea unei moţiuni de cenzură până când au fost siguri că aceasta nu mai are nici o şansă să treacă .
Liderii PNL şi USR ori sunt proşti (politicieni?) ori pur şi simplu simulează opoziţia înşelându-şi fără ruşine electoratul .
Cert este că au aşteptat cu depunerea moţiunii de cenzură până când au fost siguri de eşec .
PS – pentru a întări ideea de „opoziţie onestă” liderii USR, Barna, Ghinea şi încă trei , au ţinut ca azi, în ziua depunerii moţiunii împotriva Guvernului Dăncilă să aibe discuţii şi poze rânjind cu gura până la urechi, cu Doamna Dăncilă”, a scris fostul preşedinte pe Facebook.

3 COMENTARII

  1. Basescu este singurul comunist care a reusit sa-i puna pe comunistii din PSD cu botul pe labe. Se pare ca doar unul de-al lor poate sa-i invinga (sa nu uitam ca Basescu a fost in aceeasi tabara cu Iliescu si Nastase imediat dupa revolutie).

  2. Dacă de mâine salariile tuturor acești trepăduși, impropriu denumiți “demnitari” (inclusiv Băsescu) ar coborâ la 1800-2000 de lei și dacă ar exista o comisie de evaluare a performanțelor / rezultatelor tuturor funcționarilor publici care să-și facă treaba corect … alta ar fi situația României. Dar, pentru că suntem un popor de proști cu pretenții de docenți egoiști și ipocriți … avem ceia ce merităm !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here