miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsSărbători cu infractori. Adrian Severin: "DA, amnistiei şi graţierii. Să fie pacea...

Sărbători cu infractori. Adrian Severin: „DA, amnistiei şi graţierii. Să fie pacea Centenarului!”

-

Au năvălit corupţii şi infractorii, în prag de Sărbători! Nu le mai tace gura, vorbesc numai de amnistie şi graţiere, deşi nici măcar votanţii lor nu vor s-audă de aşa ceva (vezi sondajul recent). Ies parcă programat la înaintare: Dragnea, Dăncilă, alaltăieri Olguţa Vasilescu, ieri Tudorel Toader, azi Carmen Dan, Iordache şi, ultimul pe listă, Adrian Severin! Infractor dovedit, condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită.

„În ceea ce priveşte amnistia şi graţierea, eu am spus că pe mine nu mă interesează, dar pentru că subiectul este fierbinte vreau să spun că amnistia şi graţierea este absolut necesară pentru liniştirea spiritelor în societatea românească.
Să fie pacea Centenarului. Societatea este măcinată de ură, este plină de nervi, de furie şi este divizată. Nu avem nevoie de această divizare. Şi corupţia trebuie combătută, dar corupţia s-a insinuat inclusiv în rândurilor celor care trebuiau să o combată.”, a declarat Adrian Severin, citat de Agerpres.

Adrian Severin a depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o contestaţie în care cere anularea condamnării de 4 ani închisoare, primite în 2016, pentru luare de mită şi trafic de influenţă. El a fost eliberat condiţionat în februarie 2017, după ce a executat efectiv un an şi trei luni din pedeapsă.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Alt infractor care tot mai casca gura!!!!! Infractorul asta a fost prins in flagrant cand lua mita ca si europarlamentar!!! In loc sa-i crape obrazul de rusine tot el macaie!!!!! Ce ma mira este ca tot se gasesc personaje care sa-i ceara parerea!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -