marți, februarie 27, 2024
AcasăFără categorieATENȚIE LA CAP! De Crăciun, Dăncilă construiește 3,2 km de autostradă pe...

ATENȚIE LA CAP! De Crăciun, Dăncilă construiește 3,2 km de autostradă pe zi

-

Viorica Dăncilă e pusă pe fapte mari: după ce în 342 de zile au fost construiți 28 de kilometri de autostradă, în următoarele 23 de zile trebuie finalizați alți 72 de kilometri! Altfel spus, după 82 de metri pe zi, vom avea 3,2 km/zi. Viteza de lucru crește brusc de 39 de ori!

„Anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: <<Avem cei 100 de kilometri de autostradă>>. Dacă zice <<nu-i avem>>, pleacă acasă. Deci, avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem”.

Directorul Companiei Naționale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) poate să-și scrie demisia: să finalizezi 72 km de atostradă în 23 de zile (adică 3,2 km pe zi), incluzând și zilele de Crăciun, este ca și cum Viorica Dăncilă ar învăța limba engleză în trei zile. Sau cum ar vorbi corect limba română, pur și simplu. Fără termen.

- Advertisement -

La ultima sa vizită pe un șantier, doamna prim-ministru s-a întâlnit cu o plăcuță pe care scria: „Atenție la cap!” Se pare că n-a fost atentă.

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Atentie la cap! Asa va sta scris la intrarea pe autostrada.Nu explica nimeni despre structura de rezistenta a autostrazii bucuresti-brasov in dreptul localitatilor de munte unde autostrada va fi suspendata pe piloni iar zapada si precipitatiile trebuie evacuate eficient.Totusi, panglica inaugurarii autostrazii se poate taia pe 30 decembrie cand romanii deja sunt ,,fierti,,in tuica si se vor bucura.Aceasta data ca reper de finalizare a autostrazii careia ii ,,lipseste” doar marcajul pt benzi seamana cu placuta de santier din Sinaia unde exista o vagauna betonata pt constructia unui hotel vizavi de hotel paltinis si pe care scrie ca finalizarea e la 18 sept 2018. ,,deja turistii sunt cu bagajele la receptie” desi vagauna betonata e in conservare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -