sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMoravuriAnalfabetism de profesor universitar. Petre Roman a descoperit o țară nouă: "Corea...

Analfabetism de profesor universitar. Petre Roman a descoperit o țară nouă: „Corea de Sud”

-

Petre Roman a explicat la România TV cum stă treaba cu covidu’. De teama „viermușului”, a vorbit de acasă, prin transmisie video. A scris flipchart numele a patru țări. La Coreea de Sud a comis-o: „Corea de Sud”!

Pe Petre Roman, „loviluția” din decembrie 1989 l-a găsit cu gradul de conferențiar universitar, la facultatea de Energetică din Institutul Politehnic București. Avea 43 de ani, iar filiera sovietică l-a numit prim-ministru al celui dintâi guvern post-ceaușist, format mai ales din paiațe ale Moscovei.

Cocoțat în șaua puterii, fiul cominternistului Valter Roman (unul dintre marii criminali ai neamului românesc) și al Hortensiei Vallejo (comunistă spaniolă care-l idolatriza pe Stalin) și-a tras imediat, în 1990, și titlul de profesor universitar.

Așadar, e profesor universitar de 30 de ani, dar are o problemă majoră: nu știe cum se scrie „Coreea de Sud”.

- Advertisement -

Invitat de România TV să facă teoria covidului, Petre Roman a intrat în direct de acasă, cu transmisie video asigurată. Pentru a părea deștept, s-a pregătit cu un flipchart, pe care s-a apuzat să mâzgălească numele câtorva țări: Germania, SUA, Spania, Corea de Sud…

Corea, nu Coreea!

Adică, țara locuită de coreni și corene.

- Advertisement -

Sud-coreni și sud-corene.

Așa scrie un profesor universitar… Un fost prim-ministru, care dă lecții la televizor…

Mă, „coreanule”!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primar PSD arestat când lua „șpagă de pandemie”: cu mască pe figură și mănuși de protecție! S-a ferit de covid, dar l-a lovit flagrantul

VIDEO. Totul despre coronavirus, în 8 minute: cum a apărut, cum acționează, cum a ajuns să ne terorizeze

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Maleficul R P , individul cu gâtul scurt sau fără gât, după care se dădeau în vânt (sau dădeau ‘vânturi’!) ‘comunistele’ de la APACA din anii ’90, și’a urmat genele părinților fiind unul din marii trădători și kriminali ai neamului românesc din acea perioadă ! Și totuși, este în continuare bine-merci în libertate ! Rușine justiției românești !!!

  2. La ei la jidani nu cunoaște mintea lor tariili…mo!!.a vinit cuTancu di la Stalin …omul ăsta fără gât de la ta-su Walter fost KGB ist !!!..haoleu ,mo asta a fost curvar la Apaca !!…agenturilii mossd și tăierea împrejur a capului ,mare bandit…mo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -