Ambasadorii Superbet despre campioana și golgheterul din SuperLiga, sezonul 2023-2024

0
401

20 de titluri de campioni: 17 ca jucători, 3 din postura de antrenori! 5 titluri de golgheteri sunt în vitrina virtuală a celor 7 ambasadori și influenceri Superbet care, imediat după stabilirea țintarului sezonului regulat din ediția 2023-2024 a SuperLigii, și-au dat pronosticurile pentru 5 subiecte de maxim interes.

Cu care și cu câți dintre ei ești de acord?

Prima întrebare: Pe cine vezi campioană în SuperLiga 2023-2024?

Ioan Andone și Florin Răducioiu o dau campioană pe FCSB – echipa care a fost vicecampioană în 7 dintre cele 8 ediții disputate în actualul format competițional!

Rapid e dată campioană de Robert Niță și Bogdan Stelea.

Ionel Dănciulescu crede că Farul Constanța își va apăra titlul, în vreme ce Gică Craioveanu consideră că Universitatea Craiova va deveni campioană!

Ilie Dumitrescu amână un răspuns clar: „FCSB, Farul, Rapid, Craiova cu Mitriță – sunt mai multe echipe care se vor bate la titlu, nu pot spune în procent mai mare ceva sigur. Depinde și de preocuparea lor de a se întări. Dar ele sunt echipele care se vor bate la titlu în sezonul următor”.

A doua întrebare: Cine va fi golgheterul din SuperLiga 2023-2024? 

Compagno (Ioan Andone), Dugandzici (Gică Craioveanu), Alibec (Dănciulescu și Stelea) – acestea au fost răspunsurile date pe loc. Răducioiu a dezvoltat: „Aș zice Dugandzici din nou, pentru că-mi place foarte mult jucătorul acesta, cred că repetă, ca Immobile, ceva îmi spune că poate face asta”.

Robert Niță are doi nominalizați: Nemec și Dugandzici.

Ilie Dumitrescu vine cu această perspectivă: „Trebuie să vedem, că depinde și de ultima zi de transferuri, cum vor arăta loturile exact. În orice caz, să vedem dacă Alibec va rămâne, dacă Louis Munteanu va continua, dacă Andrea Compagno va continua. Dugandzici a avut un sezon foarte bun. Va fi o bătălie interesantă”.

Cea mai bună ofertă de pariuri și cote pentru primele două etape din sezonul 2023-2024 din SuperLigă e aici.

A treia întrebare: Care vor fi cele 6 echipe calificate în play-off-ul SuperLigii 2023-2024?

FCBS, Rapid, Farul, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt prezențe constante în predicțiile ambasadorilor și influencerilor. Pentru locul 6 se luptă Petrolul (dată de Dănciulescu), FC Voluntari (dată de Robert Niță), Dinamo (dată de Răducioiu), „U” Cluj (dată de Craioveanu), FC U Craiova 1948 (dată de Ioan Andone), Sepsi Sf. Gheorghe (dată de Stelea).

A patra întrebare: Care va fi echipa-revelație în sezonul 2023-2024 din SuperLiga?

Nume-surpriză, cu excepția lui Sepsi, nominalizată de Bogdan Stelea, echipe care în premieră ar străluci în actuala strictă a campionatului: FC U Craiova 1948, în care crede Ioan Andone; „U” Cluj, pe care Craioveanu o vede că va depăși toate așteptările. „Danciu-Gol” merge pe cei de la Petrolul Ploiești. Răducioiu crede în Dinamo, iar Robert Niță crede că FC Voluntari va fi formația care va surprinde. Mister Ilie Dumitrescu merge pe un nume care își propune titlu: Rapid.

Ultima întrebare: Care va fi jucătorul cu cea mai importantă creștere privind prezența și importanța în joc, respectiv cota de piață?

Ioan Andone îl nominalizează pe Borza de la Farul. Gică Craioveanu, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu îl văd pe Mazilu, tot de la Farul. Dănciulescu merge pe mâna lui Ahmed Bani de la Dinamo. Robert Niță ar vrea un jucător Under 21 și spune că merită să urmărim generația care va încerca să ne califice la Europeanul de Tineret din 2025. Bogdan Stelea îl nominalizează pe marele absent de la Europeanul de tineret, Dina Grameni.

Noul sezon din SuperLiga începe vineri, 14 iulie.

Inspiră-te pentru primele tale bilete de pariuri pe noua ediție, direct din Super Social, în aplicația Superbet!

GO SUPER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.