joi, septembrie 19, 2024
AcasăOpiniiCe mai ascunde PSD: ceasul lui Grindeanu și spitalele lui Rafila

Ce mai ascunde PSD: ceasul lui Grindeanu și spitalele lui Rafila

-

Cum își ascunde Grindeanu ceasul, tot așa ascunde și Rafila adevărul despre spitale.

Eu nu iau partea procurorilor, am mai scris asta. Părerea mea este că acuzația de omor calificat este exagerată, deoarece – așa cum insistă unii demonstrativ să ne explice, de parcă am fi tâmpiți – victimele erau deja fără funcții vitale. Erau ținute în viață mecanic, cu ajutorul unor substanțe și aparate.

Și chiar dacă minuni s-au mai văzut și poate, cu o probabilitate de 0,0000000001%, acea persoană și-ar fi revenit, tot nu este rezonabil să punem semnul egal între cineva care oprește aparatul care menține pur formal în viață un pacient și altcineva care bate și înjunghie mortal un cetățean la Padina. Apropo, slavă (In)justiției române, fiindcă i-a scos din arestul preventiv pe atacatorii de la Padina, probabil reprezintă un pericol social mai mic decât doctorițele de la Sf. Pantelimon… Deci, vom mai vedea ce se alege de acest dosar.

Dar…

- Advertisement -

Siniștrul Sănătății, cu odioșii lui consilieri și cu meschinele organizații medicale (doar universitățile de medicină au luat corect poziție, bravo!), nu au militat pentru lămurirea problemei, stabilirea responsabilităților și pedepsirea vinovaților! Nu, din contră, am văzut doar fugă de asumare, negare a evidenței și jemanfișism cinic. Siniștrii Sănătății sunt mai interesați de paiul din ochiul poliției decât de bârna din propriul ochi.

Or, pe mine, ca cetățean, exact bârna asta mă interesează, fiindcă de ea mă lovesc atunci când intru într-un spital (de stat, în principal). Eu plătesc taxe peste taxe, mai mult decât iobagii din vechime, și iată ce e posibil să primesc dacă nimeresc în spitalul Sf. Pantelimon: cinism și indolență. O nimeresc fix pe „doamna cu coasa”, asta e problema.

Nu pun la îndoială că „doamna cu coasa” plesnește de cunoștințe farmacologice și medicale, că știe pe de rost toate procedurile; nu mă îndoiesc că este competentă, în sens tehnic – slavă tehnocraților! –, însă mi se pare că are grave carențe morale, care o fac incompatibilă cu profesia de medic. Și nu e singura, par să umble mulți monștri prin Sănătate. Asta mi se pare ditamai bârna și de asta mi se pare nesimțită reacția decidenților.

- Advertisement -

Domnule Rafila, pe dvs. și pe colegul nulitate secretar de stat nu vă plătim ca să ne spuneți să stăm cu ochii pe tribunale! Pentru asta îi plătim pe procurori și pe judecători, domnule, e altă treabă. Pe dvs. vă plătim pentru altceva, anume pentru servicii medicale, se înțelege, de calitate, profesioniste, nu pentru rebuturi. Însă ne dați rebuturi, ne trimiteți la plimbare, strigați „huo arbitru’!”. Și aveți pretenția să trăiți în continuare pe spinarea noastră. O mojicie.

DE ACELAȘI AUTOR:

Bolșevicul modern

Tuță și Hopincă

România socialistă

Securisme anti-Nicușor

11 COMENTARII

  1. defapt.ro
    „Spălătoria de penali de la ÎCCJ funcționează: un judecător condamnat inițial la patru ani de pușcărie a fost achitat. O întreagă rețea a scăpat prin prescriere sau anularea probelor”

    SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT, NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI SI NE LUAM ‘justitia’ ADICA TOATA PUTEREA.

  2. Probe zdrobitoare in procesul lui Dan Diaconescu: fostul patron al OTV este filmat in 15 secvente video facand sex cu o minora

    SA ASTEPTAM SA VEDEM: VOR FI SCOASE PROBELE DIN DOSAR ?

  3. Cred ca aceste doctorite sunt doar capatul final al firului si ca din prostie si lipsa de mila, au executat sugestii criminale, venite pe cale ierarhica, pentru a mai elibera paturi.
    Poate ca nu chiar comitand crime directe, dar multi romani executa fara a opune rezistenta idei ticaloase venite de la sefi.
    Este o boala la romani si explica multe dintre anomaliile ce se petrec in Romania.

  4. Ministrul gigitalizarii: „Diferenta intre pensiile recalculate micsorate si suma primita pana la recalculare va fi acoperiat de guvern”. Scoate ciolacul de la piept ?

  5. Analiză pertinentă, curajoasă, ca de fiecare dată. Domnul Glăvan un mare caracter. Din păcate omul cu caracter e minoritar la noi. Dacă ne uitam recent la tv ce vedem? Ceasul lui Grindeanu, medici arestați, apoi eliberați, o justiție ce, doar, se vrea imparțială, un sinistru dar îndărătnic ministru al sănătății, pensii mărite și nu chiar și o întreagă clasă politică de politruci ce încearcă să ascundă sub preș toate mizeriile ce ni se-ntâmplă nouă românilor NUMAI din VINA LOR, cu gândul doar (salivând!) la noi fotolii de parlamentari sau miniștri.
    Ce rușine, tovarăși!
    Îl văd, aproape zilnic, la B1tv, la orice ora pe un parlamentar, fost ministru al sportului, la bază profesor de educație fizică (limba gimnastică) care se da doct, cu nonsalanță, în fața useriștilor aducând în permanență contra-argumentul mizerabil al lui „ba pe-a mă-tii” (ce-a făcut ministrul USR opt luni cât a stat la guvernare). Tot timpul, în absolut toate emisiunile, aceeași placă, fără nicio rușine.
    Și atunci vă întreb: de politruci mincinoși, mizerabili avem nevoie sau de oameni ca dl Bogdan Glăvan. Și vă răspund tot eu: avem exagerat de puțini DOMNI Bogdan Glăvan în țara asta de proști și de proști care ne conduc, deopotrivă.

  6. podul.ro
    „Statul român nu vrea sub nicio formă 60 de milioane de euro de la securistul milionar Dan Voiculescu, reprezentând prejudiciul imputat acestuia în dosarul ICA / Decizia definitivă a Curții de Apel / În schimb, același stat, prin partidele aflate la guvernare, plătește sume colosale către trusturile de presă ale acestuia”

    PARTIDUL SI SECURITATEA PENTRU ETERNITATE.

  7. Surse: Ministerul Justiției a trimis corpul de control la Registrul Comerțului, pentru noul portal informatic ce a costat 40 milioane de euro dar nu funcționează

    DUPA CE AU FOST PLATITI BANII ?

    DACA S-AU PLATIT BANII REPEDE AU FOST SI SPAGI ? IN CE PROCENT ?

    • Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a declarat pentru Economedia că, dacă problemele cu noul portal informatic al Registrului Comerțului (ONRC), aflat în subordinea ministerului, nu vor fi remediate, va cere premierului schimbarea din funcție a directorului ONRC
      LA CE FOLOSESTE ?

      TOT ASA AU MERS LUCRURILE SI CU TERENURILE DE LA MOGOSOAIA ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -