vineri, octombrie 18, 2024
AcasăOpiniiInjecția letală pentru stârpirea "ciumei roșii" se află în mâinile noastre. La...

Injecția letală pentru stârpirea „ciumei roșii” se află în mâinile noastre. La urne, români!

-

Cui îi mai trece prin cap să voteze PSD&-PNL (USL 2) să știe că alianța penală tocmai și-a oficializat infracțiunile printr-o lege parafată de „justițiarul” Klaus Iohannis. Adică, în loc de autostrăzi pentru mașini, a fost promulgată autostrada hoților: cine fură sub un milion de euro, prin evaziune, nu mai stă la pârnaie. Ba mai mult: nu mai are nicio problemă penală. Nu se mai lipește de el nici măcar o banală amendă penală!

În cel mai rău caz, dacă hoțul va fi prins, va trebui să returneze suma cu un plus de 25%. Și atât. Cu alte cuvinte, orice cetățean va fi stimulat să facă evaziune fiscală în România, atât timp cât nu mai riscă să-i fie puse cătușele pe mâini.

Infractorul va ști și va avea grijă să-și multiplice banii obținuți prin mijloace ilegale. Apoi, doar dacă va fi depistat, va ceda o parte din ei – nu din toți, ci doar din cei cu care va fi prins – statului român. O mână va spăla pe alta.

Asta e legea PSD-PNL care-i batjocorește pe românii cinstiți, plătitori onești de taxe și impozite. E pur și simplu o lege mai barbară decât cea a pușcăriașului Dragnea. Sinistra Ordonanță 13 îi dezincrimina pe infractorii descoperiți cu evaziune sub 200.000 de euro. Acum, însă, Iohannis și gașca sa politică au săltat de 5 ori mai mult ștacheta infracțiunilor, pentru ca borfașii să poată trece pe sub ea fără prea mari probleme.

- Advertisement -

Tocmai a fost creat un paradis al hoților.

Iohannis s-a încuscrit definitiv cu „gașcă de oameni politici cu probleme penale” pe care o incrimina în trecut

În urmă cu mai bine de 7 ani, pe 22 ianuarie 2017, Klaus Iohannis – mare „justițiar” la acea vreme – participa ieșea în stradă, în centrul Capitalei, alături de zeci de mii de protestarari care se opuneau ordonanțelor de urgență „clocite” de Guvernul PSD-ALDE, condus de Sorin Grindeanu și păpușat de Liviu Dragnea, cu privire la grațiere, amnistie și maltratarea Codurilor penale.

Iată ce spunea atunci Klaus Iohannis: „O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi”.

- Advertisement -

Acum, același Iohannis s-a încuscrit definitiv tocmai cu acea „gașcă de oameni politici cu probleme penale” de care vorbea în trecut. Unul vajnic reprezentant al acelei „găști” este Sorin Grindeanu, premierul Oronanței 13, astăzi „mare” vicepremier și ministru al Transporturilor în „Guvernul meu”.

Iată că „inadmisibilul” turistului de lux de la Cotroceni a devenit admisibil chiar cu semnătura sa. Iar politicienii „certați cu legea” vor avea „dosarele curate” și-și „vor continua fărădelegile” fiindcă așa a vrut el. Individul mai are și tupeul să candideze pentru funcția de secretar general al NATO!

Cum e patronul FCSB, așa-s și șefii PSD și AUR. Plămădiți din același aluat. Toți trăiesc cu infracțiunea-n sânge

Ceea ce se petrece în ultimele zile în politica românească a ajuns să nu mai mire pe nimeni. De ce? Pentru că toată lumea știa dinainte cine e Iohannis-șase-case, „premierul de la Grivco” – bârlogul Varanului –, demn urmaș al vânătorului pușcăriaș Năstase-patru-case (de fapt, erau mai multe). Fostul primar al Sibiului a profitat cinic de faptul că românii au avut de ales între el și Ponta/Dăncilă.

Nu e nimic surprinzător nici că PSD – cel mai mare partid politic din România – a ajuns să stea la mila unui fost pușcăriaș, Gigi Becali, împrumutând de la el 500.000 de euro pentru campania finei Gabriela Firea. Sau că Neamțu și Simion s-au dus și ei, sub steagul AUR, să cerșească 500.000 de euro, după ce au văzut că ciobanul e cam darnic în prag de alegeri.

Cum e patronul FCSB, așa-s și șefii PSD și AUR. Cam din același aluat. Toți trăiesc cu infracțiunea-n sânge. Altceva e însă deranjant. Faptul că PSD a cheltuit, în primele 3 luni ale acestui an, 4 milioane de euro, din bani publici, pentru presă și propagandă, în loc să-i direcționeze spre scopuri ceva mai onorabile.

Ar fi putut să cumpere, de pildă, câteva RMN-uri de ultimă generație și să le doneze unor spitale din țară. Că și-așa stau românii asigurați cu lunile pentru a ajunge la o investigație de tip RMN sau la o gastroscopie, colonoscopie etc. Sunt puși pe liste lungi de așteptare inclusiv bolnavii de cancer. Și le mai vine rândul la RMN peste o jumătate de an. Asta, dacă mai prind acel moment…

Pe acești pesedei nu-i va trata și vindeca nimeni de bulimia banilor. Căci boala lor e una fără leac

Pesediștilor nu le pasă câtuși de puțin de soarta oamenilor. Lor să le meargă bine, să funcționeze non-stop storcătorul de bani. În 2023, partidul „revoluționarului” exmatriculat Ciolacu a vânturat 20 de milioane de euro tot pentru presă și propagandă numai ca să-i înjure pe „reziști”, „soroșiști”, „globaliști”.

Și tot nu se satură. Acum, ciolacii veșnic înfometați au luat cu împrumut 500.000 de euro ca să-i arunce și pe ăștia în stânga și-n dreapta, prin facturi cae îngrașă televiziunile nesătule. În scurtă vreme, îi vor chema din nou la vot pe români. Dar nu pentru a le îmbunătăți nivelul de trai, ci pentru a-i pune să le achite creditul luat de la ciobanul din Pipera.

Pe acești pesedei nu-i va trata și vindeca nimeni de bulimia banilor. Căci boala lor e una fără leac. Când DNA îi arestează, de obicei îi eliberează instanțele. Când ajung, totuși, în pușcărie, ies din ea mult mai repede decât ar fi trebuit.

Partea bună e că această „ciumă roșie” poate fi totuși stopată definitiv. Injecția letală se află în mâinile românilor și poate fi aplicată direct la urne!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

10 COMENTARII

  1. Și dacă ieșim la vot, pe cine aducem în locul Ciumei Roșii ?!
    Toți, dar absolut toți politicienii sunt tot o apă și-un pământ.
    Toți sunt niște Cime Roșii. Cum ajung la putere le ia Dumnezeu mințile.
    După ce votăm, ne sfidează și devenim slugi. Eu unul m-am lecuit.
    Atât eu cât și familia, nu am mai votat din 1996 și nici nu mai votez
    în viața mea. Democrația în România a scos la suprafață toate
    LĂTURILE societății, în special în politică și justiție.

    • Cunoaștem tovarăși, „toți sunt la fel !” 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Cu cine ? Cu Drulă, Tomac și chitaristul Orban ? Ha, ha, ha…să fim serioși !
      Și ăștia trag la ciolan ca muștele la căcat. Levente îți dau un pasaj din articolul lui
      M.Eminescu publicat în ziarul Adevărul în 1877.
      „…Cine sunt în Parlament ?,: uzurpatori, capete deșerte, demagogi,leneși care trăiesc din
      sudoarea poporului, fără a o compensa prin nimic, ciocoi boierași și fudui…/ iată banda
      ocultă care guvernează azi România” Tot români erau și pe vremea aceea, ca și azi.
      Nu s-a schimbat nimic în mentalitatea românului din 1877 și până în 2024. Singura
      schimbare e că trăsurile au fost înlocuite cu mașini, mai precis, balega a fost înlocuită
      cu gazele de eșapament !!

      • Postacule,doar daca esti rau intentionat pui placa asta pe care o vor hotii de la guvernul lui iohannis,asta cu „toti sunt la fel”!Si stiu ei bine de ce o pun de 34 ani ,ca sa nu vina lumea la vot,sa stea linistiti la guvernare cu gandul sa se roteasca la putere,asa ca in Rusia lui putin! Alternativa la ADU asta e:votul ca in Rusia,cu pusca in spate in cabina de vot,panimaisi??

      • @AaroN
        Asta a ta a fost bună, ai pus un ou țâță de mâță….
        Iar acuma hai să te duc în lumea mea, precizez să-ți spun, te doresc în curățenie și nu mâzgălit de ” balegă” așa cum tu te-ai referit…. cum îți sună dacă îți spun că eu le cam am pe toate, întratât că voi călători decent într-un tren de mare viteză depășind cu puțin peste cele 300 kilometri pe oră pentru care a fost proiectat oferându-mi șansa să fiu la primele ore ale dimineții prezent la urne…acesta e felul meu de ai demonstra țări mele că o iubesc și îmi pasă de ea….
        Ei…. cum ți se pare??… care din noi doi e bine îndrumat 🙂….iar acuma continuă cu ceea ce făceai ca nu cumva să te descentrezi în ceea ce erai concentrat 😉
        Sus inima dragul meu ❤️
        🇪🇺👍🏻

  2. eu gandesc la fel dar sa ne inchidem in casa, nu este o optiune. Vine prostimea halitoare de mici si halbe si ii vedem pe inca un secol insurubati…
    Sa alegem raul cel mai mic, poate nimerim si unul normal…

  3. toti sunt ciume rosii sau galbene. Ciumele adevarate au distrus tara peste 30 de ani si papagalicesc mincinos la fiecare scrutin ca s-au reformat. Uitati-va la ei – Ciolacu, Grindeanu, Tudose, Stanescu, Neacsu, Romascanu, Firea, Simonis, Bode, R.Bogdan, Dumitrescu, Gorghiu, Predoiu, Ciuca s.a. Ce incredere sa avem ca schimba lucrurile in bine. Ii tin impreuna banii din PNRR si din posturi bine platite ca la PE. La tupeu toti sunt la fel.
    Sa iesim la vot impotriva lor.

    • „Prescripția CCR îi scapă și pe cei care s-au înfruptat din fonduri UE | Ziarul de Iași”

      SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE: „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT, NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI SI NE LUAM ‘justitia’ ADICA TOATA PUTEREA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -