Ziaristii.com a căzut timp de 25 de minute. Vom lua măsuri suplimentare de securizare

3
703

Astăzi, timp de 25 de minute (10.15 – 10.40), site-ul ziaristii.com nu a putut fi deschis. Motivele sunt în curs de cercetare, iar în funcție de diagnostic vom lua măsuri suplimentare de securizare a traficului.

Există două posibilități:

  1. traficul tot mai mare, cu vârfuri explozive (atunci când unul sau mai multe articole se viralizează);
  2. atacuri ostile.

Suntem în discuție cu specialişti în hosting şi securizare pentru a crea maximă securitate acestui ziar liber, care în două luni de existență şi-a creat deja mulți duşmani din ce în ce mai nervoşi.

Creşterea constantă a traficului este un motiv în plus pentru sporirea măsurilor de securitate. Acestea presupun costuri suplimentare, pe care ni le asumăm fără rezervă, pentru că funcționarea impecabilă a site-ului este prioritate absolută.

3 COMENTARII

  1. Noaptea trecuta la ora 1 fara zece exact cind voiam sa dau SHARE pe un articol in care se scria ca azi Dragnea poate fi arestat impreuna cu Carmen Dan ptr JANDARMERIADA de pe 10 august 2018 mi-a picat internetul .Dupa o analiza a acestei defectiuni MICROSOFT mi-a spus ca trebuie sa utilizez alta retea de furnizare a netului.Peste o ora abia am reusit sa fac sa am acces iar la net rerinstalind si upgradind driverele de retea care fusesera sterse.Sunt disperati si cred ca incearca sa-i identifice pe cei care nu-s PSD-isti ci criticii lor si fac evident antrenamente de mai multe luni de blocare a internetului si mai ales ptr conturile de FB a celor antiPSD si antiDragnea .Asta ptrr csazul in care situatia din Romania va deveni iar exploziva ca in decembrie ’89 si vor incepe proteste masive ca in Grecia sau Venezuela caci pe tremura chilotii rosii cu trandafiri doar de frica lor .Jandarmeria a si declarat public ca are un compartiment care urmareste activitatea de pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here