Vulcanul care erupe duminică: FCSB – CFR Cluj, în Ghencea!

1
172

Săptămâna se încheie cu mult așteptatul meci dintre echipele care au cele mai multe titluri în acest mileniu și care au dezvoltat o rivalitate extraordinară.

Cea mai bună ofertă pe supermeciul de duminică e aici!

FCSB e cea mai în formă echipă din campionat, CFR Cluj are ambiția de a demonstra că poate trece rapid peste eliminarea din Conference League, unde Adana Demirspor a reușit să câștige în inferioritate numerică în fața ardelenilor.

Florinel Coman și Compagno au fost în umbra lui Djokovici, în returul cu ȚSKA Sofia 1948, meci cu mari emoții pentru echipa lui Gigi Becali.

Doi antrenori străini care văd diferit fotbalul. Cipriotul Charalambous joacă 4-3-3, dar echipa depinde de sclipirile individuale, în vreme ce Mandorlini mizează pe 3-5-2 și pe impactul jocului colectiv.

Între-o atmosferă incandescentă duminică seară, vom asista oare la primul meci direct cu peste 2,5 goluri marcate, după o serie de 4 meciuri în care s-au înscris sub 2.5 goluri?

Super-pariuri recomandate de statistică

La cota 1,80 poți găsi trei SuperPariuri, într-o ofertă de peste 200 de piețe! Ce spui despre Compagno peste 0,5 șuturi pe poartă și Jefte peste 0,5 șuturi pe poartă? Sau despre CFR Cluj peste 1,5 cartonașe, FCSB sub 3,5 cartonașe? Este că e tentant și SuperPariul peste 1,5 goluri în meci, fiecare echipă va avea peste 1,5 cornere și peste 3,5 cartonașe în meci?!

Ponturile verzi sunt în SuperSocial

Le alegi tu: fie de la jurnaliștii de top, fie de la ambasadorii Superbet, fie de la hipsterii profesioniști. Cu toții sunt alături de tine în rețeaua de socializare a pariorilor. Instalează aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

FCSB – CFR Cluj e un meci în care poți super-câștiga profitând în SuperSocial de inspirația, experiența și informațiile unor experți în pariuri sportive.

Echipele probabile

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Chiricheș, Pantea – Edjouma, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman.

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoș, Kresici, Morgan – Manea, Muhar, Tachtsidis, Avounou, Krasniqi – Yeboah, Bîrligea.

Joacă mereu responsabil și rămăi în permanență în control!

GO SUPER!

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca la sfirsitul campionatului CFR va prinde podiumul. De multi ani, inca de pe vremea lui Paszkany eu am spus de CFR ca este echipa Frankenstein. Adica fiecare jucator pare venit de pe alta planeta. S-a vazut si ieri cum i-au batut turcii in 10 oameni. Pana si Stefan Cel Mare ar ride acum de CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here