Voiculescu are candidat la Președinție! Gata, vine salvatorul care urăşte DNA! „Fă-Doina” îl adoră

4
3664

De ziua lui, deputatul Liviu Pleșoianu (PSD) a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale. Şi, probabil, nu din partea partidului său, ci independent sau din partea partidulețului lui Dan Voiculescu. Oricum, va fi susținut de Antena 3.

„Merg până la capăt. Mulți îmi transmit, de mai bine de un an, mesaje în care mă încurajează să candidez la alegerile prezidențiale din acest an. Ca să fie lucrurile clare, o spun acum: da, voi candida la alegerile prezidențiale din acest an! Vreau foarte mult să ofer o alternativă sănătoasă, un exemplu”, a spus Pleșoianu într-un live pe contul său de Facebook.

Prima care a reacționat a fost Doina Pană, fost ministru, mai cunoscută ca „Fă-Doina” (așa cum i-a spus Victor Ponta în barca din Teleorman). Doina Pană îi transmite lui Pleșoianu: „La mulți ani, OM frumos! Cu tineri ca tine, viitorul României este pe mâini bune!”

Liviu Pleșoianu este un virulent contestatar al DNA, un dușman al Justiției și un susținător al corupției. De aceea îl și îndrăgește Voiculescu atât de mult.

CITIŢI ŞI:

Codrin demască teroarea! „Copiii noștri nu mai vorbesc la telefon dacă vor să copieze. Le e teamă că sunt ascultați. E horror!”

Gâdea şi Ciuvică batjocoresc comuna martirului Iuliu Maniu, Pericei, zicându-i Securicei

Cap de dovleac. Baronul Oprişan: Macovei – duşmanul națiunii noastre; Kovesi – duşmanul oamenilor de afaceri

Andrei, şeful de promoție de la Oxford, îl pune la punct pe „miruitul” Vosganian: „Nu mă intimidați!”

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

4 COMENTARII

  1. Am auzit ca va candida si Floricica dansatoarea! Vor merge in tandem pentru ca tinta lor, un procent de 0,01% sa se materializeze. Asa patesc cei care nu isi iau tratamentul zilnic, Plesoianule!

  2. Sanse, jegosul Pleasca , frumosul Fadoinei, are sub 1%, si cred ca sunt foarte generos. Dar insasi faptul ca ticalosul lingau al varanului candideaza, e o insulta la adresa amaratului asta de popor. Alegatorii lui, trebuie cosultati. Pot fi bolnavi psihic, asta daca nu-si vand votul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here