duminică, aprilie 21, 2024
AcasăLumeaEuropaVIDEO. Vinovatul principal pentru Brexit, cu mâna în nas. Corbyn, o rușine...

VIDEO. Vinovatul principal pentru Brexit, cu mâna în nas. Corbyn, o rușine pentru Marea Britanie

-

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a fost surprins, ieri, 10 februarie, cu degetul în nas în timpul ședinței parlamentului britanic. Imaginile au provocat un torent de comentarii și reacții pe rețelele de socializare.

VIDEO. Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, cu degetul în nas în timpul unei ședințe a parlamentului britanic.

Corbyn este principalul responsabil pentru Brexit, Partidul Laburist suferind cea mai drastică înfrângere în alegeri în ultimii 85 de ani.

Din cauza indeciziei lui, a nesusținerii în mod direct a alegătorilor din tabăra celor care doreau ca Marea Britanie să rămână în UE, din cauza antisemitismului său și a lipsei de strategie, Boris Johnson a reușit o victorie zdrobitoare în fața lui Corbyn, complicând și mai mult relația dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, au scris mai mulți comentatori din Regatul Unit.

E puțin probabil ca negocierile dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie pentru un nou acord comercial să se încheie mai devreme de un an cât va dura perioada de tranziție. Astfel, la 1 ianuarie 2021, cu adevărat se poate produce un Brexit fără acord care pune în pericol stabilitatea economică a întregului continent.

Jeremy Corbyn a anunțat că va demisiona în luna aprilie a acestui an, dar răul a fost făcut. Nu i-a rămas decât să se scarpine în nas și să privească la dezastrul din partidul său.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Băsescu crede că Orban e folosit de Iohannis, poreclindu-l Ludovicus al II-lea Anticipatus

* VIDEO. Strigăte și panică într-un avion care a ratat de 5 ori aterizarea din cauza futunii Ciara

* VIDEO. Virusul ucigaș din China! Peste 1.000 de oameni au murit, numărul îmbolnăvirilor a trecut de 43.000

* VIDEO. Scene apocaliptice în Europa. Momentul în care se desprinde peretele unui hotel lovit de furtuna Ciara

* Ciolanul lui Ciolacu. PSD-iştii preferă să dea foc la ţară decât să renunţe la leafa de parlamentar şi la pensia specială!

* Luaţi-le pensiile speciale şacalilor din Parlament! „De aia fuge PSD de anticipate ca dracul de tămâie”

* Din New York la Londra în 4 ore şi 56 de minute! Nou record de viteză cu avionul subsonic

* În ce hal au adus spitalele baronii PSD! Scaun cu rotile improvizat, la Craiova, în parohia clanului Manda-Olguţa Vasilescu

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. S-ar întoarce în mormânt Shakespeare văzând ce căcat au făcut PSD -ul varianta engleză… când vezi astfel de maimuță vorbitoare de duci cu gândul la Darwin !!! .. involuția omului la nivel de pitecantrop…e plină insula de astfel de specimene…nu degeaba Darwin e de-al lor,a avut din belșug material de studiu… uite ce înseamnă să se încrucișeze între ei…ies astfel de rebuturi animalice… aceeași soartă o are casa regală, acolo e mai grav, știa prințesa Diana ce știa…. dar cotoroanța a scăpat de ea…. previziunile pentru această populație sunt sumbre,peste ani insula va deveni locuită de astfel de specimene…. mutante. . nici om , nici maimuță…

  2. Nu propagati fake news. David Cameron este responsabil pentru Brexit impreuna cu alcoolicul Juncker si ceilati incompetenti din Comisia Europeana care de la ameteala salariilor de mii de euro platiti de britanici care au fost al treilea contributor la bugetul UE, nu au stiut sa raspunda repede, corect si concret nemultumirilor si doleantelor poporului englez, nu Boris Johnson sau Corbyn.

  3. Anglia merita o tratație bună în UE. Dar vina aparține Bucureștiului care nu au creat bunăstare în Carpați cu fondurile europene ale Londrei. David Cameron a fost forțat de britanici să ducă Anglia în Brexit. Conservatorii englezi au luat o decizie bună. În urma Brexit vom ajunge să vedem dacă economia europeană supraviețuiește în lupta cu America. Era normal ca englezul de rând să meargă la muncă pentru Anglia nu pentru Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -