miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Un HIMARS american a spulberat trei unități rusești care se antrenau...

VIDEO. Un HIMARS american a spulberat trei unități rusești care se antrenau într-un poligon din Herson. 60 de invadatori au murit pe loc

-

Armata ucraineană a lovit devastator un obiectiv strategic din teritoriul ocupat de ruși în regiunea Herson. Marți, 20 februarie, în timp ce invadatorii se antrenau într-un poligon, ei au fost loviți de torpilele trimise de lansatorul american HIMARS. Au fost uciși pe loc 60 de ocupanți din trei unități ale Kremlinului, în frunte cu comandantul lor.

Dezastrul s-a produs în apropiere de localitatea Podo-Kalinivka, relatează site-ul Censor.net. Militarii lichidați făceau parte din Regimentul 328 de asalt aeropurtat, Brigada 810 de infanterie marină și Brigada 81 de artilerie autopropulsată.

Censor.net: „Ocupanții au fost aduși la terenul de antrenament de lângă Podo-Kalinivka din regiunea Herson urmând instrucțiunile Comandamentului rus «Dnepr», pentru a verifica pregătirea unităților care se antrenează pentru asaltul asupra satului Krînki. Invadatorii ruși din Regimentul 328 de asalt aeropurtat, Brigada 810 de infanterie marină și Regimentul 81 de artilerie autopropulsată se aflau pe terenul de antrenament”.

Concentrația mare de trupe rusești a fost descoperită de serviciile secrete ucrainene, care au raportat ulterior acea situație luptătorilor aflați pe frontul din Herson. Greșeala colosală le aparține celor trei comandanți ai unităților cotropitoare. Ei au luat decizia neprofesionistă de a-i trimite pe militarii din subordine să se antreneze laolaltă, în spațiu deschis, cu un comandant și nu departe de zona controlată de ucraineni.

- Advertisement -

Canalul de Telegram „Nikolaevski Vaniok”: „Comandanții ruși se disting din nou printr-o inteligență excelentă și o metodă plină de resurse de a-și controla subordonații pe terenul de antrenament de lângă Podo-Kalinivka, în regiunea Herson. Cred că un general ar trebui să fie pălmuit de cineva pentru că ar fi «luat» ceva în acest caz pentru comasarea operativă a personalului. Mulțumesc colegilor din Forțele Armate Ucrainene pentru inteligența clară și acuratețea rachetelor”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -