miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Teroare în centrul Moscovei, provocată de beizadeaua unei căpetenii pro-ruse din...

VIDEO. Teroare în centrul Moscovei, provocată de beizadeaua unei căpetenii pro-ruse din Donețk. Focuri de armă chiar sub nasul polițiștilor, în urma unui accident în trafic

-

Moscova s-a aflat sub teroare în seara zilei de miercuri, 14 februarie. Mai mulți bărbați au pătruns pe carosabil, în zona centrală a capitalei ruse, și au început să tragă focuri de armă unii împotriva altora, fără să țină cont că traficul era la o oră de vârf.

Încăierarea a avut loc pe strada Pliușciha, lângă hotelul de 5 stele Golden Ring. Tot în apropiere este amplasat chiar sediul Inspectoratului de Stat al Traficului din Ministerul Afacerilor Interne al Federației Ruse.

Clipul video, apărut pe canalul de Telegram Readovka, a fost postat ulterior de Serghei Guba, deputat rus din Duma Legislativă a regiunii Tomsk, pe contul său de YouTube. Polițiștii au ajuns la fața locului în câteva minute, strigând spre „huligani” să lase jos armele. Apoi au efectuat arestări.

Încăierarea a pornit de la un accident de mașină, în care a fost implicată beizadeaua Emilia Sarakasian – fiica șefului Federației de Box din autoproclamata „Republică Populară Donețk”, Armen Sarakasian. Fiindcă nu s-a înțeles în privința actelor legate de daune, aceasta a pus mâna pe telefon și și-a sunat părintele.

- Advertisement -

Evident că Armen Sarakasian n-a stat pe gânduri. A urcat în SUV-ul său, și-a chemat bodyguarzii și a descins pe strada Pliușciha, pus pe „fapte mari”.

VIDEO: Împușcături în centrul Moscovei

În final, cecenul Rasul Ociaev (29 de ani), luptător de MMA, a avut nevoie de spitalizare urgentă, după ce un glonț i-a străpuns coapsa.

Forțele de ordine au deschis dosare penale, pentru „huliganism”, pe numele bărbaților implicați în reglarea de conturi din centrul Moscovei.

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* 10 minciuni ale lui Putin în interviul cu Tucker Carlson, demontate imediat de Ministerul de Externe polonez. Bucureștiul tace și după 4 zile, deși cei doi au invocat ostil România și Transilvania

PSD-istul Ciolacu și ambasadorul rus Kuzmin îl atacă în haită pe șeful Armatei române. Amândoi pretind că nici vorbă ca Rusia să fie vreun pericol pentru România

„N-aș bombarda Polonia acum, i-aș lovi pe români. Știți de ce? Au devenit prea aroganți. I-aș pune la locul lor“. Discuții în direct, la principalul talk-show de la Rossia 1

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -