vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPropagandăVIDEO. Șoșoacă, ridiculizată: "Caruselul e bun, a rezistat celui mai greu test...

VIDEO. Șoșoacă, ridiculizată: „Caruselul e bun, a rezistat celui mai greu test de calitate”. Urlete care bagă spaima în copii

-

Bolnavă după publicitate de orice fel, din rațiuni electorale, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a găsit o caraghioasă formulă de propagandă de weekend: o plimbare cu „trenulețul” în Orășelul Copiilor, alături de fiica sa minoră. Evident, filmată non-stop, pentru a avea „marfă” de TikTok. Marți seară și-a aruncat „în bătălia pentru voturi” și băiatul major, ca să-i confirme statutul de „victimă” în relația conjugală cu Silvestru Șoșoacă.

Ce doi copii ai Dianei Șoșoacă, proveniți din căsnicii diferite, sunt folosiți electoral de către mama lor, aflată în „foame de voturi”.

Fiica minoră a fost filmată de senatoare, în weekendul trecut, într-o acțiune „temerară” în Parcul Copiilor din București, iar fiul major a fost transformat public în martor al „tratamentului violent” la ar fi fost supusă Urlătoarea de către Silvestru Șoșoacă, al treilea soț al ei, cu care se află în proces de divorț.

„‘Ai de capu’ meu! Aoleu, ce nașpa e! Auuuuu!”

Imaginile din weekend, postate de Diana Șoșoacă pe TikTok, o arată pe aceasta dându-se în caruselul din Parcul Copiilor („roller coaster” sau „montagnes russes”) alături de fiica sa minoră.

- Advertisement -

Timp de câteva minute, senatoarea urlă tot timpul, băgând în sperieți micuții din Parcul Copiilor, inclusiv pe fiica sa. Ea se filmează permanent, pentru a urca imaginile pe TokTok și a obține astfel un profit electoral.

Monologul strigat al Dianei Șoșoacă, în viteza caruselului: „Ai-ai-ai-ai, nu cred așa ceva! Ce fac eu, Doamneeeee? Mama mia, nu cred! Nu cred că fac așa ceva! Nu cred că fac așa ceva, frate! Nu cred că fac așa ceva cu fi-mea, fraților! Nu cred că fac așa ceva pentru fi-mea, credeți-mă! Ține-te bine, Tais! Mamăăăăă! ‘Ai de capu’ meu! ‘Ai de capu’ meu! Aoleu, ce nașpa e! Auuuuu! Nu creeeeed! În viața mea nu mai fac ce zice fi-mea! Eu sunt un om care nu ascultă de nimeni… auuuuu! Nu cred așa ceva! Nu cred așa ceva! Doamneeeee! Nu cred așa ceva!”.

VIDEO: Cursa cu strigături a Șoșoacăi

@3d_dog_

#foryou #rollercoaster #diana #soso #distractie #foryoupage #dianasosoaca #entertainment #viata #amuzant @Robert Ilie @Gina Lolobrigida755 @Mario Mario @Diana Iovanovici-Șoșoacă

♬ original sound – 3D_DOG_

- Advertisement -

„Slavă Domnului că nu s-a prăbușit”

Aventura în carusel, făcută public pentru a fi exploatată politic, i-a adus Dianei Șoșoacă un val de ironii, mai ales că aceasta și-a folosit fiica în scop electoral.

Majoritatea celor care au comentat imaginile au ridiculizat-o pe senatoare, în registrul exprimat concis de unul dintre ei: „Caruselul e bun, e foarte bun, a rezistat celui mai greu test de calitate. Slavă Domnului că nu s-a prăbușit, erau mulți copii acolo! Dar a fost o experiență traumatizantă pentru toți. Ghinionul lor că s-au nimerit pe «tură» cu Șoșoacă!”.

Fiul – adus ca martor al bătăilor încasate de senatoare

Exhibiționismul electoral al Dianei Șoșoacă a continuat marți, când a obținut un ordin de restricție provizoriu pentru (încă) soțul ei, Silvestru Șoșoacă. Senatoarea s-a plâns polițiștilor că fostul ei partener – inclusiv politic, îl făcuse prim-vicepreședinte în partidul ei de balamuc, S.O.S. România – a bătut-o și ar putea s-o bată din nou. Ca să fie convingătoare în fața presei, Diana Șoșoacă și-a adus și fiul cel mare, care e major. Acesta a confirmat violențele la care Silvestru Șoșoacă și-ar fi supus infernala soție. De aceea, Șoșocul va purta timp de câteva zile (cel puțin) o brățară electronică, pentru a nu se putea apropia de (încă) soția sa.

Diana Șoșoacă e „patroana” partidulețului S.O.S România, pe care l-a înființat după ce, în 2021, a fost exclusă cu scandal din AUR, din motive de indisciplină.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Piedone, după ce și-a angajat toate neamurile în Primărie: „Cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Cu dinozaurii?”

EDITORIAL CARTIANU: Mutarea șmecherească, dar inutilă a lui Ciucalacu

România „specialilor”, cu viteză maximă spre prăpastie: în februarie, deficitul a ajuns la 1,67% din PIB! La Bruxelles există temeri că Guvernul PSD-PNL bagă țara în faliment

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Bomba zburătoare teleghidată rusească UMPB D-30 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -