vineri, aprilie 19, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Revenit de pe frontul ucrainean, un fost mercenar Wagner și-a împușcat...

VIDEO. Revenit de pe frontul ucrainean, un fost mercenar Wagner și-a împușcat partenerul de afaceri într-un restaurant din Sankt Petersburg. El fusese scos din pușcărie pentru a fi trimis la război

-

Un fost luptător al defunctei grupări paramilitare private PMC Wagner și-a împușcat cu patru focuri de armă partenerul de afaceri într-un restaurant din orașul rusesc Sankt Petersburg. Cei doi se aflau la o masă și discutau despre un business pe care-l puseseră la cale înainte de invadarea Ucrainei.

Dialogul s-a încins repede. Simțindu-se păcălit la bani, „denazificatorul”, întors de curând de pe frontul ucrainean, n-a stat prea mult pe gânduri și a scos un pistol din buzunar, apoi l-a descărcat pur și simplu în victimă fără niciun fel de resentimente.

Mai mult, din clipul video apărut pe canalul de Telegram al expertului militar Iuri Butusov se desprinde faptul că luptătorul putinist a rămas la fața locului până s-a asigurat că partenerul său de afaceri este mort. Apoi a pus pistolul pe masă, a gustat ceva și a dispărut din local înainte să vină poliția.

VIDEO: Imagini horror – criminal putinist în acțiune

Iuri Butusov: „O poveste tipic rusească. A fost băgat la închisoare, apoi recrutat în Wagner, a luptat, a supraviețuit, s-a întors liber, și-a întâlnit partenerul de afaceri într-un restaurant, nu i-a plăcut conversația și a deschis imediat focul. Ucigașul este complet calm. Și de ce să-i fie frică? Va fi condamnat, pe urmă va semna imediat un contract cu «Furtuna Z», nu va trebui să stea în închisoare și poate supraviețui războiului. Iar acum deține întreaga afacere”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Piedone, după ce și-a angajat toate neamurile în Primărie: „Cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Cu dinozaurii?”

EDITORIAL CARTIANU: Mutarea șmecherească, dar inutilă a lui Ciucalacu

România „specialilor”, cu viteză maximă spre prăpastie: în februarie, deficitul a ajuns la 1,67% din PIB! La Bruxelles există temeri că Guvernul PSD-PNL bagă țara în faliment

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -