Oreste-Cartianu-Ciocăzanu, „îngheţaţi”, dar împreună

2
5116

Jurnaliştii Oreste Teodorescu, Grigore Cartianu şi Laurenţiu Ciocăzanu s-au reunit în premieră într-o emisiune de televiziune, după despărţirea de Realitatea TV. Gazda a fost emisiunea „Cronica de noapte”, moderată de mai mulţi ani de Grigore Cartianu la Naşul TV. Partea simpatică a talk-show-ului tip „cei trei muschetari” a fost că Oreste Teodorescu şi Laurenţiu Ciocăzanu au refuzat să rămână în ţinuta clasică de invitat în studiou, în „semn de protest” faţă de frigul din clădire. Astfel, cei doi au rămas „înfofoliţi” cu fes, fular sau haine groase, lăsându-l pe Grigore Cartianu să suporte mai mult tremuriciul dintre pereţii reci ai studioului.

Subiectul principal a fost relaţia cu Realitatea TV, după interzicerea intrării pe post a mai multor jurnalişti aflaţi constant pe lista de invitaţi a emisiunii „Jocuri de putere”, moderată de Rareş Bogdan. Oreste a avut un ton moderat faţă de situaţia complicată căreia şi el i-a căzut victimă.

„Să fie foarte clar: Rareş Bogdan este Realitatea TV (n.r. – aluzie la declaraţia lui Denis Rifai, care spunea „Rareş nu e Realitatea TV”). Au vrut să-l umilească tocmai pentru a-l face să cedeze şi să plece.”, a declarat jurnalistul interzis la „Jocuri de putere cu Rareş Bogdan” cu doar un minut înainte de a intra în emisiune.

Detalii, AICI

2 COMENTARII

  1. Domnilor, va rog mult, incercati sa faceti o televiziune noua -stiu, ca e foarte greu- ”REZIST TV” sau ”Renasterea Romaniei TV”…prin subscriptie publica, eventual. Mizez pe un ajutor masiv,al celor din diaspora, in acest sens. O televiziune care sa nu apartina unui ”mogul”. O televiziune fara ”mercenari”politici sau media. Tara asta are nevoie ca de aer de un asemenea reper. O televiziune in care adevarul sa fie la el acasa. Fara compromisuri si manipulari.Cred ca avem destui profesionisti care sa corespunda acestor exigente si care sa doreasca sa lupte pentru adevar si schimbarea mentalitatilor . O televiziune (de stiri, reportaje si dezbateri) de unde sa se dea ora exacta, a tot ceea ce se intampla in tarisoara noastra. Altfel, in curand, ora exacta se va da de la Moscova. E bun si internetul, dar nu are acelasi impact si aceiasi acoperire ca un canal TV. Va respect si va iubesc! Cu voi simtim ca nu e totul pierdut, in tara asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.