marți, mai 21, 2024
AcasăNewsVIDEO. Bătaie în direct, la TV, între politicieni din Moldova. Fostul adjunct...

VIDEO. Bătaie în direct, la TV, între politicieni din Moldova. Fostul adjunct al ministrului de Interne a rămas lat

-

Doi politicieni din Moldova, ambii aflați în trecut la vârful puterii din Chișinău, s-au luat la bătaie în direct, marți seara, în timpul emisiunii Jurnal TV. Fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat și fostul adjunct al ministrului de Interne, Ghenadie Cosovan, s-au încăierat după ce s-au jignit. Apoi s-au împăcat.

Într-un moment în care se spuneau replici răstite în platou, Sergiu Tofilat l-a numit “lepădătură“ pe Ghenadie Cosovan. Acesta din urmă i-a aruncat paharul cu apă în față celui care-l insultase. Tofilat s-a ridicat brusc, i-a tras doi pumni lui Cosovan, apoi l-a apucat de gât și l-a trântit de pe scaun pe podea.

Fostul adjunct al ministrului de Interne a rămas lat acolo, în timp ce restul persoanelor din studio alergau care-ncotro sau se dădeau la o parte.

Dorin Chirtoacă a scris că a fost nevoie de intervenția Salvării

Printre cei care se aflau în platou era și Dorin Chirtoacă, fostul primar al Chișinăului, acum înrolat în „oastea AUR”, cu care a obținut 0,49% la recentele alegeri parlamentare. Chirtoacă (finul lui Traian Băsescu) a scris pe Facebook, ulterior, că a fost nevoie să fie chemată Salvarea, pentru că Ghenadie Cosovan și-a pierdut cunoștința.

- Advertisement -

Emisiunea s-a întrerupt și nu s-a mai reluat. Culmea e că, ulterior, televiziunea a anunțat împăcarea protagoniștilor penibilului moment! Jurnal TV a publicat o poză cu Cosovan și Tofilat strângându-și mâna. „În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseoir, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect“, au justificat membrii televiziunii bătaia. Jurnal TV a promis că, pe viitor, va “taxa” astfel de bătăi în platou.

VIDEO: Bătaia de la Jurnal TV

Ghenadie Cosovan a fost adjunct la Interne în 2008, când la putere era Partidul Comunist. Milita pentru prietenia Moldovei cu Rusia și aderarea la Uniunea Vamală a țărilor CSI, propunând o alternativă a spațiului ex-sovietic la Uniunea Europeană. De curând, același Cosovan a început să militeze pentru unirea Moldovei cu România!

- Advertisement -

Sergiu Tofilat a fost consilierul Maiei Sandu în domeniul energetic, dar a demisionat pentru a intra în Partidul Schimbării, al cărui vicepreședinte este. „Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situaţie în care n-am ştiut să-mi controlez emoţiile şi regret cele întâmplate. Violenţa este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident“, a scris el pe Facebook după bătaie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* DNA i-a băgat frica în oase! După 3 luni de tergiversări, Piedone a demolat chioșcurile de la metrou Izvor imediat ce s-a aflat că i-a cerut cotă-parte baronului Rădoi ca să nu le dărâme

Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

* Semnatara documentului anti-Orban trimis din Cancelaria premierului Cîțu este Mioara Costin, care lucrează la Guvern de 3 luni. Ea l-a înlocuit pe Andi Manciu la șefia Grupului de Comunicare Strategică

* Previziuni electorale 2024: Emil Boc câștigă turul 1 la prezidențiale și intră în finală cu candidatul USR-PLUS. PSD se scindează

* VIDEO. Roșca Stănescu către PSD-iști: “Hai, ieșiți la drumul mare!“. Eliberarea lui Dragnea le dă curaj borfașilor: se întorc vremurile haiduciei

VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Moartea subită a jurnalistului Mihai Dolinschi. A fost găsit „într-un lac de sânge”, la 29 de ani

* Florin Călinescu se desparte de „actualul management” al Pro TV. Renunță și la „Românii au talent”. Continuă doar la Partidul Verzilor, pentru că are de luptat cu „câteva personaje mondiale” și cu „câțiva de pe aici”!

* „Duzina de dezinformare” – Cei 12 care au otrăvit planeta cu mesaje anti-vaccinare. Printre ei, nepotul fostului președinte american John F. Kennedy

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. (C-)Așa-i la moldoveni…, când se umflă fasolea-n dânșii: „bataiii voinișascî”!!!

    (Pe margine, publicu’ striga, probabil, ca laaa… K-1: „Sfărâmă–i capuuu’, soarbe-i ochiuuu’, mușcă-l de variceee!!!!!!!”)

    • Ne distrează o „vorbă” populară printre moldoveni (cel puțin a celor deee… „dincoace” – Sic! – de Prut!): „Măăă…, îți sfărm capu’ CA LA ȘĂRPIE!!!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -