marți, februarie 27, 2024
AcasăLumeaVIDEO. 7 îngrijorări ale Reginei Marii Britanii ascunse în mesajul de Crăciun....

VIDEO. 7 îngrijorări ale Reginei Marii Britanii ascunse în mesajul de Crăciun. Ce se va întâmpla după Brexit?

-

În mesajul de Crăciun al Reginei Elisabeta a Marii Britanii sunt ascunse cu grijă și diplomație temerile ei în legătură cu provocările pe care le va întâmpina țara, dar și continentul european, anul viitor.

Brexit-ul rămâne o îngrijorare majoră pentru regină și în 2020 care crede că tensiunile sociale și politice din jurul acestei rupturi nu vor dispărea în acest an, cerând calm și răbdare.

Peste 400.000 de români trăiesc și lucrează în Marea Britanie. Ei vor fi afectați, mai mult sau mai puțin, de schimbările din societatea britanică provocate de Brexit.

La data de 31 ianuarie 2020, Marea Britanie va ieși, formal, din Uniunea Europeană. Până în data de 31 ianuarie 2021 nu se va schimba nimic, fiind o perioadă de tranziție. În această perioadă se va negocia un nou tratat între Marea Britanie și UE.
VIDEO. Discursul Reginei Elisabeta a Marii Britanii cu ocazia Crăciunului.

Temerile Reginei Elisabeta ce se întrevăd în mesajul de Crăciun

1. E îngrijorată din cauza împărțirii națiunii în două mari tabere: cei care vor rămânerea în Uniunea Europeană și cei care vor să părăsească UE.
2. Susține o înțelegere totală între Marea Britanie și Germania. Îi e teamă că Brexit-ul ar putea provoca tensiuni între cele două state.
3. Vrea o reconciliere națională pe tema Brexit-ului, dar crede că aceasta nu va veni dintr-o dată, ci doar cu pași mici.
4. În discursul ei Regina Elisabeta a vorbit de binefacerile feminismului și vrea ca egalitatea de șanse să nu fie amenințată de nimic.
5. Din discursul reginei reiese și faptul că ea nu crede că neliniștea și criza politică provocată de Brexit vor trece peste noapte și le cere tuturor să aibă răbdare.
6. Regina Elisabeta face o predicție pentru anul viitor și spune că Brexit-ul va provoca „suișuri și coborâșuri” în societatea engleză, cerându-le tuturor răbdare și înțelegere.
7. Problema criminalității și a terorismului o îngrijorează pe regină care le-a mulțumit forțelor de poliție, dar și pompierilor și forțelor de intervenție rapidă pentru activitatea și efortul lor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. 7 crize ce vor afecta omenirea în 2020 prezentate de Papa Francisc în mesajul de Crăciun

* A fost arestat de Ceaușescu, a murit – ca și Ceaușescu – în ziua de Crăciun! Destinul unui ziarist disident

* VIDEO. De Crăciun, la mormântul lui Ceaușescu, nebunii au strigat: „Cumpănașu președinte!”

* VIDEO. Vreme extremă în 2019. Greta Thunberg: „Oamenii tot mai conștienți de criza climatică!”

* De Crăciun, judecătorii români au salvat viața unui om: „Erdogan m-ar fi torturat!”

* „Deținutul politic” Adrian Severin îl întrece pe Adrian Năstase: se compară și cu Maniu, și cu Coposu, și cu Mandela!

* Partidul Comunist din România face recrutări. Nu acceptă „dușmani ai tovarășilor Stalin și Mao” ori ai Coreei de Nord!

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. I-au prostit pe britanici cei doi politicieni ,cu ce bine o sa fie după BREXIT , Boris Johnson și Mike Farage , doi indivizi care acum nu știu cum sa spele putina!!!!
    O sa va ca decizia de iesire este cea mai proasta după al doilea război mondial!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -