Vasilica și Orlando au întârziat avionul o jumătate de oră! Bilete la business class

5
2536
Cocul Vasilicăi, la business class

Senatorul Florin Cîțu (PNL) face o dublă dezvăluire: Viorica Dăncilă a întârziat plecarea cursei British Airways, de la Otopeni spre Londra, o jumătate de oră, iar vizita în SUA e una cu caracter privat, deci nu s-ar impune decontarea deplasării din bani publici.

Florin Cîțu a postat două texte pe această temă. În primul a explicat ce fel de vizită face Dăncilă în SUA, în următorul a dezvăluit comportamentul abuziv al „socialiștilor de caviar”.

În vizita în SUA (via Londra), la New York și Washington, programată în perioada 22-28 septembrie, Viorica Dăncilă este însoțită de cinci miniștri: Eugen Orlando Teodorovici (Finanțe), Ramona Mănescu (Externe), Gabriel Leș (Apărare), Sorina Pintea (Sănătate) și Alexandru Petrescu (Comunicații). De asemenea, din delegație face parte și consilierul personal al premierului, Anton Pisaroglu.

Florin Cîțu pune lupa pe trei personaje: „Viorica, bichonul și antropologul”.

Viorica e Viorica Vasilica.

Bichonul e Orlando.

Antropologul e Fifor, dar acesta n-a mai plecat, în cele din urmă a rămas acasă.

Nici Șerban Valeca, și el pomenit de Cîțu, n-a mai plecat în SUA, deși Senatul îi aprobase deplasarea.

Prima postare a lui Florin Cîțu

„Vioricăi i s-a stricat maioneza!”

„American Chamber of Commerce in Romania, AmCham, a dat un comunicat clar: NU ESTE IMPLICATĂ în vizita premierului României în SUA.

În traducere: Viorica, bichonul și antropologul se duc într-o călătorie PRIVATĂ în SUA.

Treaba lor.

Pe noi ne interesează altceva. Cine plătește?

Pentru că este o vizită privată costul cu această călătorie, trebuie suportat DOAR de Viorica, bichon și antropolog. ATÂT. Orice cheltuială de la buget pentru această călătorie înseamnă deturnare de fonduri și se pedepsește cu închisoarea. Viorica, ai grijă mare! Curtea de Conturi tace acum, dar nu va mai tăcea în câteva săptămâni. Garantez.

Încă un aspect. Biroul Permanent al Senatului a aprobat ca în această vizită privată să meargă și vicepreședintele Senatului de la PSD, Valeca. Mâine voi cere BP din Senat să nu plătească niciun leu pentru domnul Valeca, având în vedere caracterul PRIVAT al acestei călătorii.

Și acum, o întrebare pentru Viorica: cum credeai tu că o să te întâlnești cu Mike Pence, un republican, aranjându-ți vizita privată cu un democrat?”

A doua postare a lui Florin Cîțu

Business class

„Viorica și bichonul sunt bine. Au aterizat la Londra. British Airways. Business class, evident. Asta, după ce au pus avionul să-i aștepte 30 de minute la București, să se îmbarce separat.

Ăștia sunt «socialiștii de caviar». Toacă banii din taxe pentru interese personale mai ceva ca viermii de mătase.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Unul dintre marii criminali de la Revoluție a pățit-o! Un vecin a intrat peste el în casă și l-a bătut pentru că dăduse muzica prea tare

Rușii au dat greș! Pleșoianu a strâns doar 146.000 de semnături și nu poate candida. „Patrioții” au încercat să-l ajute cu 74.000 de semnături false

Cataramă, „adevăratul liberal”, a venit cu 94.000 de semnături false. Candidatura i-a fost respinsă

Dăncilă îl susține pe „țărănoiul cu p…a mică”. Clujul devine primul județ din care PSD va fi evacuat total

E pur și simplu cretină! A îndemnat două fetițe să admire o armă de război. Și-a făcut poze cu ele lângă o pușcă de asalt

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Alice Iacobescu a plecat de la Digi 24 pentru că nu a vrut să fie „mai înțelegătoare” cu oamenii Puterii

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

5 COMENTARII

  1. Dacă este vizita privata doamna premier sa plătească din banii dumneai. In Germania fostul ministru de finanțe care și-a luat consoarta di-a dat demisia după ce presa din Germania a dezvăluit avest lucru.!!!

  2. Și mai este ceva , de ce se duce acolo? Avem ambasador acolo la New York ? Da!!! Atunci sa stea acasă!!! Aumâncat c***t cei de la PSD și stam sa ne gândim câte zeci si zeci de milioane de euro au papat pe banii nostrii !!!!! Nu avem infrastructura , numai avem industrie , distrusă de toți care au fost la guvernare și care ne costa acum INVESTIȚII ZERO, pensiile sunt de doua ori mai mici ( cel puțin.. și-au bătut joc de toți romanii indiferent cine a fost la guvernare sau la Cotroceni!!!!!

  3. Ce cauta.l.. NESPĂLATA-asta-PE-PICIOARE si PĂRȚARUL ăsta în America ???!!!!???????

    SA-SI PLATEASCA SINGURI TOATE (!!!) CHELTUIELILE, daca vizita este… PRIVATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here