marți, mai 28, 2024
AcasăNewsUn violator din "lotul Tudorel" atacă la Oradea. Victima: o tânără agresată...

Un violator din „lotul Tudorel” atacă la Oradea. Victima: o tânără agresată sexual

-

Un bărbat în vârstă de 36 ani din Oradea, multirecidivist (eliberat toamna trecută din penitenciar ca beneficiar al recursului compensatoriu iniţiat de Tudorel Toader, ministrul Justiţiei) a fost arestat, duminică, după ce a agresat sexual o tânără de 19 ani.

Este doar ultimul dintr-o lungă serie de infractori eliberaţi prin voia lui Tudorel Toader, care odată ajunşi în libertate au distrus vieţile oamenilor simpli şi nevinovaţi. Cel mai recent şi totodată cel mai scandalos caz este al tinerei din Alba Iulia lovite cu bestialitate, în scara blocului, de un tâlhar eliberat tot prin decizia ministrului Justiţiei şi al său „recurs compensatoriu”.

Atacul de la Oradea a fost comis chiar în noaptea de Ajunul Crăciunului, luna trecută, pe strada Olimpiadei, din Oradea. Bărbatul şi-a urmărit victima şi a împins-o la perete, atingând-o în zonele intime, după care a fugit.

- Advertisement -

Agresorul, pe numele lui Vilmoş Pop, a fost prins de poliţişti, sâmbăta trecută, şi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura era obligatorie având în vedere că, începând cu anul 2005, el a primit mai multe condamnări pentru viol, tentativă de viol, tâlhărie şi respectiv furt, anunţă Adevărul.

Violatorul din „lotul Tudorel Toader” fusese eliberat din penitenciar înainte de termen, în octombrie anul trecut, ca beneficiar al recursului compensatoriu, care i-a scăzut pedeapsa cu nu mai puţin de 275 de zile, adică 9 luni. Acum a ajuns iar în spatele gratiilor, de astă dată pentru agresiune sexuală, faptă pedepsită cu închisoare între 2 şi 7 ani.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -