marți, februarie 27, 2024
AcasăLumeaAmericaUn câine a mers peste 100 de kilometri ca să-şi muşte stăpânul...

Un câine a mers peste 100 de kilometri ca să-şi muşte stăpânul care-l abandonase. Ce bine era ca ştirea asta să fie reală!…

-

Un bărbat din statul american New Mexico, Santiago Martinez, a avut parte de o experiență teribilă, care i-a adus multă suferință, dar l-a şi pus pe gânduri, relatează thereisnews.com.

Santiago a plecat spre Albuquerque (capitala statului New Mexico, situată pe Rio Grande) pentru a-şi petrece vacanța. Dar a plecat şi cu un gând negru: să-şi abandoneze câinele, un Golden Retriever. Le spusese unor prieteni că s-a săturat să-i poarte de grijă, că nu putea să plece nicăieri fără el (nu avea cu cine să-l lase) şi că are de gând să-l abandoneze la o benzinărie.

Nu s-a aşteptat vreodată să-şi revadă câinele, nouă zile mai târziu, adulmecând trist pe o plajă, la peste 100 de kilometri de locul abandonării. În acel moment, cuprins de regrete şi sfâşiat de remuşcări, Santiago a alergat spre câine, să-l ia în brațe.

- Advertisement -

A avut parte, însă, de surpriza vieții: câinele l-a muşcat, aruncându-i o privire care parcă i-ar fi spus: „Dobitocule, ai încercat să scapi de mine!” Țipătul de durere al lui Santiago a fost auzit de paznicii parcului, care au aflat, cu această ocazie, întreaga poveste şi au relatat-o presei.

De data asta, pe plajă, câinele şi-a abandonat el stăpânul, refuzând să-l urmeze. În scurt timp a fost adoptat de o familie care iubeşte animalele.

Rana lui Santiago s-a vindecat, dar bărbatul a rămas cu apăsarea gestului său ruşinos şi cu urma muşcăturii.

- Advertisement -

STOP! Mi-a plăcut atât de mult ştirea asta, încât m-am întristat când, la o verificare încrucişată, am descoperit că nu e reală. E o glumă, explică editorii ei, care țin un site de satiră şi umor. Dar mie mi-a încolțit acest gând: ce mult mi-ar plăcea ca toți cei care-şi abandonează câinii să fie muşcați, toți cei care-şi abandonează pisicile să fie zgâriați!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Dupa unele intamplari se poate spune ca animalele care au simtul razbunarii ar fi caii. Uneori isi musca stapanul.
    Calul stie sa aproximeze distanta,se apropie suficient de stapan si prin intoarcere brusca pe picioarele din fata izbeste puternic cu picioarele din spate.De multe ori nimereste capul stapanului. Cainii nu abandoneaza sentimentele pt stapan.E adevarat ca un caine isi alege o persoana dintr-o familie la care tine mai mult.De obicei e acea persoana din familie care nu il cearta atunci cand mai face pozne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -