Ultima șansă pentru Tineret! Trei puncte cu Ucraina sau… pa!

0
114

Sâmbătă seară, pe stadionul Steaua, „tricolorii” lui Emil Săndoi primesc a doua şi, mai mult ca sigur, ultima şansă la Campionatul European de tineret. La fel ca în partida din prima rundă (0-3 cu Spania), România intră în meciul cu Ucraina tot cu şansa a doua.

Învinși clar de „La Rojita”

Încă din primul meci de la turneul final destinat jucătorilor sub 21 de ani, naţionala României a înregistrat o contraperformanţă. Fără înfrângere în faza grupelor la ediţiile din 2019 şi 2021, „tricolorii” mici n-au mişcat în faţa Spaniei, iar la final tabela indica un 3-0 autoritar în favoarea selecţionatei conduse de Santi Denia.

Deja staruri în Superliga României, jucători precum Louis Munteanu (Farul), Octavian Popescu (FCSB), Markovic sau Işfan (CS U Craiova) nu au reuşit să pună nicio problemă spaniolilor, care în schimb au marcat de fiecare dată când au simţit nevoia. Ce-i drept, spaniolii au intrat pe teren parcă deja cu gândul la finala din 8 iulie, de la Batumi (Georgia).

3,80 este cota pentru victoria României. Descoperă oferta de SuperPariuri şi adaugă-ţi combinaţia preferată pe bilet!

Meci câștigat la Superbet încă din minutul 48

În Giulești, pe „Superbet Arena”, naţionala Ucrainei a început ca outsider, dar şi-a asigurat victoria încă din minutul 48. În momentul în care Danilo Sikan (jucător la Şahtior Donețk) a marcat golul de 2-0, pariurile pe victoria Ucrainei au fost înverzite şi plătite de Superbet.

Oferta SuperAvantaj este disponibilă pentru toate meciurile de la turneul final! Câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri, în orice moment al meciului, indiferent de rezultatul final.

Victoria Ucrainei este impresionantă nu doar datorită faptului că adversarii croaţi erau favoriţi înainte de meci, dar şi pentru că starul absolut al fotbalului ucrainean, Mihailo Mudryk, a fost rezervă neutilizată. Fotbalistul lui Chelsea a fost odihnit după două meciuri reușite la „naţionala mare”, ambele în deplasare: 3-3 în amicalul cu Germania (în care a oferit un „assist”) şi 3-2 cu Macedonia de Nord în preliminariile Euro 2024 (în care a pasat decisiv la două dintre cele trei goluri înscrise de Ucraina).

Înscrie Mudyrk (cotă 4,20) împotriva României? Sau este rândul atacanţilor României (Louis Munteanu – 3,90, Jovan Markovic – 4,00, Daniel Bîrligea – 4,40) să facă publicul din Ghencea să aplaude la scenă deschisă?

Hai în SuperSocial, reţeaua de socializare a pariorilor!

Cauţi şi mai multe SuperPariuri? Hai în SuperSocial! Vino alături de ambasadorii Superbet în cea mai mare rețea de socializare a pariorilor! Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here