miercuri, februarie 28, 2024
AcasăOpiniiCartianuTrompetele lui Coldea: Cozmin și Gușă

Trompetele lui Coldea: Cozmin și Gușă

-

Când Cozmin Gușă, ayatollahul de la Realitatea TV, a anunțat că l-a „identificat pe generalul Florian Coldea în spatele operaţiunii de destabilizare a televiziunii”, a crescut inima în mine: ia să-i vedem noi acum pe mușteriii cu rucsaci bolovănoși în spate! Ni-i dă în primire domnu’ Gușă pe toți, unu’ nu scapă.

Il Consultante a mers mai departe cu promisiunile: „Vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea”. Bingo! Îi dă afară de la Realitatea! Hai cu lista, să-i cunoaștem și noi!

Trecură însă zilele, și mai trec, și tot trec, iar Gușă – șpioni ioc!

- Advertisement -

Tot ce mai făcu musiu fu să repete de mai multe ori, ca să ne intre bine-n cap: „Florian Coldea este principalul om responsabil de încercarea de destabilizare a Realității TV”. Cum? Mister.

Gușă mai făcu o piruetă și, zdrang, ni-l puse pe masă pe celălalt dușman al poporului: statul paralel. Ce fel de oameni populează paralelul? „Oameni răi”, „cu agendă proprie”.

Să recapitulăm: Coldea, statul paralel… parcă suntem la Antena 3! Mai vine și Chirieac, cu Pieleanu la pachet, mai vine și Andronic și – vorba reclamei – Antena 3 e aici!

- Advertisement -

Sigur, mai e și Rareș, care încurcă socotelile, că s-a radicalizat de tot (în direcția bună), dar în rest se impune Consultantul, se implică viguros, vorba aia, e patron – director editorial. El centrează, el dă cu capul.

Cu el în formă, n-are viață statu’ paralel. Auzi: „Printre acei invitați, care nu au fost doar la Rareș, au fost invitații Realității TV, câțiva sunt trompetele lui Coldea. Nu o să le dau numele, îmi ajunge amărăciunea lor, este și ticăloșie la unii dintre ei”.

Dar dă-le, bre, numele, că altfel se uită lumea la teveu și zice că toți îs ai lu’ Coldea! Numai Rareș bagă șapte-opt în studio, pe trei ture – are Coldea regiment!

O fi Coldea ăsta dracu’ gol, dar eu tot nu pricep cum a destabilizat el Realitatea. Păi, ia să vedem: să fie Rareș omu’ lu’ Coldea? Nu se poate, că l-a primit Gușă-napoi. Să fie Oreste? Nu, că el n-a destabilizat nimic, alții l-au destabilizat pe el. Să fie Denisa lu’ Rifai? Nu, că ea e Cea-al-cărei-nume-nu-poate-fi-rostit. Să fie Hoandră? Nu, că el trăiește în mezozoic, când nu se inventase statu’ paralel.

Și atunci? Cine a destabilizat, de fapt, Realitatea TV în săptămâna neagră? Chiar Cozmin, cu nălucirile lui. El e omul statului paralel! El e trompeta lui Coldea! Ba nu: și Cozmin, și Gușă, că erau mai multe.

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Bravo Grigore! Ești destept băiatule! Să ne trăiești căci te iubim.Ai mirosit tu ceva necurat cu domn’ patron, Gușă. Dar nici noi n-am fost mai proști. Am si scris câteva comentarii în care am spus ca lui Cosmin Gușă nu i-a dispărut mirosul si nici gustul ciolanului de cand era secretar general al ciumei roșii. Încercai tu săptămâna trecută sa ne vorbești frumos despre Realitatea si chiar ne îndemnai sa fim alături de Rares Bogdan. Mulți n-am facut-o, am închis butonul, am ieșit din grilă, deoarece se vedea si din avion că dracu își băgase coada acolo. Dacă poți – știu ca poți – apuca-l de-o aripa pe Rares Bogdan si scoate-l din mocirlă. El nu e băiat rău…..doar dacă nu ramăne acolo.

  2. Va rog sa puneti emisiunile de la Nașul pe facebook pt.a le putea distribui! (in genul celor ale Nicoletei Savin). Am vrut sa distribui in aceasta seară(3dec.) emisiunea live si nu se poate! În aceasta formatie veti face mare concurenta lui Rares !!! eu in orice caz v-am preferat!

      • As vrea si eu sa stiu de ce mai acceptati sa faceti emisiuni la aceasta televiziune din momentul in care patronul isi anunta intrarea in politica? De parca noi, „prostii” nu stiam ca de fapt, mascat ,facea politica inca de cand era finantat de fratii hoti paunescu la b1!Scuze, dar nu pot sa-mi ascund amaraciunea ca in tara asta securistii inca sugruma presa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -