Azi și mâine, o semifinală istorică: Franța – România în Fed Cup. Simona Halep deschide balul, la ora 15.00

0
624
Până acum, Mladenovici o conduce pe Halep cu 3-2 în meciurile directe

România își joacă azi și mâine șansa de a se califica, în premieră, în finala Cupei Federației (Fed Cup), varianta feminină a Cupei Davis. Tenismenele noastre vor înfrunta Franța la Rouen.

România s-a calificat în semifinale după o victorie formidabilă la Ostrava, 3-2 cu Cehia, marea campioană a ultimilor ani. În februarie, punctele calificării ne-au fost aduse de Simona Halep (două victorii la simplu) și Irina Begu – Monica Niculescu (la dublu).

Meciurile de astăzi:

  • Simona Halep (locul 2 WTA) – Kristina Mladenovici (66)
  • Mihaela Buzărnescu (30) – Caroline Garcia (21).

Meciul Simonei va începe la ora 15.00, fiind urmat de cel al Mihaelei. Toate partidele vor fi transmise în direct de Digi Sport și de Telekom Sport.

Mâine se vor disputa trei partide: două de simplu și cea de dublu. Dacă nu vor interveni modificări, la simplu vor fi, în ordine, de la ora 14.00, confruntările Halep – Garcia și Buzărnescu – Mladenovici.

La dublu, pentru România va juca perechea învingătoare la Ostrava: Begu – Niculescu. Partida de dublu se va disputa doar dacă după meciurile de simplu va fi egalitate (2-2).

România este favorită la casele de pariuri, grație prezenței în echipă a Simonei Halep. Conform calculelor hârtiei, Simona ne va aduce două puncte, dar meciurile vor extrem de dure, mai ales „derby-ul” de mâine, Halep – Garcia.

Câștigătoarea partidei Franța – România va întâlni în finală învingătoarea confruntării Australia – Belarus, care se dispută tot în acest weekend.

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.