sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăEconomieSmiley, "călcat" de Fisc. Mircea Badea: "Dacă s-a deschis sezonul la belit...

Smiley, „călcat” de Fisc. Mircea Badea: „Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioși, sunt fan!”

-

Darius Vâlcov, prim-ministrul de facto al României şi mână forte a lui Liviu Dragnea în mecanismul de putere, a impus-o la şefia Fiscului pe Mihaela Triculescu, supranumită şi „blonda ANAF” sau „blonda lui Vâlcov”.

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a înghiţit găluşca, nefiind alegerea sa, şi a dat-o pe „reforma instituţiei”. Realitatea e că guvernul Dăncilă are nevoie disperată de bani. Iar printre măsurile de colecta mai mult la buget se află şi investigarea artiştilor, lăutarilor, creatorilor şi organizatorilor de spectacole.

Pe un astfel de plan a „picat” şi primul nume celebru ajuns pe lista neagră a Fiscului – cel al lui Smiley, aşa cum rezultă dintr-o informare ajunsă în presă a adjunctului Inspecţiei Fiscale Argeş, Dorin Nicolae Falcă Matei, trimisă către Fiscul central, condus mai nou de Mihaela Triculescu.

- Advertisement -

Primul care s-a bucurat zgomotos de controlul picat pe capul lui Smiley a fost Mircea Badea, realizator TV la Antena 3. ”Dacă s-a deschis sezonul la belit cântăcioși, sunt fan!”, a scris Badea pe Facebook.

Inspectorii din Argeş au calculat pentru afacerile lui Smiley un debit suplimentar de 168.000 de lei provenit din „depăşire plafon TVA şi neînregistrarea în totalitate a veniturilor realizate.

Avocaţii acestuia spun că nu au primit nicio informare oficială:

- Advertisement -

„La aceasta dată, 10.01.2019, Andrei Tiberiu Maria (n.r. – Smiley) nu datorează statului român sume de bani, el având achitate toate obligaţiile fiscale către bugetul de stat. Menţionăm că până în prezent ANAF nu i-a comunicat niciun document din care să rezulte că ar datora sume de bani bugetului de stat”, notează în comunicat av. Liliana Stoian, reprezentant convenţional al lui Andrei Tiberiu Maria.

 

 

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Dar nunta lui dracnea junior de ce nu intra la verificat, de ce doar pana in 2017 ca si 2018 e gata? Disco Smart crede ca e toata lumea tampita precum sustinatorii lor, incluzandu-l pe batausul cel batut, badea!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -