Mai grav: Viorica Dăncilă a adus de-acasă, la Ateneu, încă un ANALFABET! „Nam bă”, a scris beizadeaua, într-o limbă necunoscută nouă, dar familiară mamei-premier

1
649

Noi date despre Victor Dăncilă, fiul Vioricăi Dăncilă.

Nu doar că mama-premier l-a adus la Ateneu şi l-a plasat, cu soție cu tot, în loja înalților demnitari europeni.

Nu doar că a stat pe rândul 2 al lojei principale, pe o poziție egală cu un fost preşedinte al țării (Emil Constantinescu), cu actualul preşedinte al Curții Constituționale (Valer Dorneanu) şi cu preşedintele Curții de Conturi (Mihai Busuioc – şeful lui Dăncilă jr).

Nu doar că beizadeaua lucrează – vorba vine – pe un job bun la stat.

Nu doar că Victoraş a fost angajat la Curtea de Conturi pe 29 ianuarie 2018, exact în ziua în care mama sa a depus jurământul de învestire în funcţia de prim-ministru al României.

E şi mai grav: fiul premierului-analfabet este el însuşi analfabet! Scrie cu copitele, poceşte limba română îngrozitor.

„Nam ba. Drogalău de aici. Sărăcie”

Victor Dăncilă a fost abordat pe Facebook de un internaut, care l-a întrebat de ce n-a purtat cravată la ceremonia de la Ateneu.

„Bă lache, nu ai avut şi tu o cravată? Te duci la Ateneu ca un boschetar? Sărăcie”.

În replică, Dăncilă jr i-a scris: „Nam ba. Drogalău de aici. Sărăcie”.

Conversaţia dintre cei doi a fost făcută publică pe pagina de Facebook a lui Oreste Teodorescu.

Dăncilă jr: „Nu eşti Preşedintele Meu!”

Victor Dăncilă nu e la prima ispravă de acest gen. Anul trecut a postat pe contul personal de Facebook un mesaj agramat care-l vizează pe preşedintele Klaus Iohannis.

Postarea lui Victor Dăncilă conţina o poză a lui Klaus Iohannis şi următorul mesaj, în ortografia originală (grav accidentată): „Te-ai opus când Ponta a vrut să interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor şi Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, a scris Dăncilă jr, citat de Adevărul.

1 COMENTARIU

  1. Daca ma-sa ar avea scuze ca a fost luata de la oale din Videle unde nici macar primarita nu a reusit sa fie aleasa, si pusa pe „fonctie”, analfabetul asta de fi-su ar fi cersetotr afara pt ca e mai prost ca ma-sa!!! Din cauza unora ca el merge tara atat de prost, e dor curvasarie si oameni pusi pe pile, complet incompetenti sa faca ce ar trebui facut!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here