vineri, aprilie 19, 2024
AcasăPoliticăSăsoaica de la Primăria Sibiului a trecut la PSD! Pe când și...

Săsoaica de la Primăria Sibiului a trecut la PSD! Pe când și Klaus Iohannis, sasul de la Cotroceni?

-

Nici sașii care conduc Primăria Sibiului de 24 de ani nu mai pot sta departe de PSD! Corina Bokor, viceprimarul FDGR al municipiului Sibiu, și-a anunțat trecerea la partidul lui Ciolacu. Klaus Iohannis, fost primar FDGR al Sibiului, este cel care și-a trădat electoratul în 2021, aducând PSD la guvernare deși fusese reales printr-o campanie anti-PSD.

Conform publicației locale Turnul Sfatului, informația privind trecerea Corinei Bokor de la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) la PSD a apărut pe pagina de Facebook a președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Viceprimarul Corina Bokor a declarat, stupefiant: „Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu, am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”.

Iohannis, Fodor, Bokor

Din anul 2000, Primăria Sibiului este condusă de reprezentanți ai Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), care câștigă alegerle locale cu scoruri zdrobitoare, deși doar 1% din locuitorii orașului sunt etnici germani. La recensămândul din 2011, ultimul organizat în România, 1.561 din cei 147.245 de locuitori ai Sibiului s-au declarat etnici germani.

- Advertisement -

Klaus Iohannis a fost primar al Sibiului timp de 14 ani (2000–2014). Succesoarea sa este Astrid Fodor, care i-a fost viceprimar.

Klaus Iohannis – Astrid Fodor

La alegerile locale din 9 iunie 2014, săsoaica Astrid Fodor (FDGR), ajunsă la 70 de ani, o va avea contracandidată pe săsoaica Corina Bokor (PSD), care acum este viceprimar în echipa ei.

Corina Bokor nu este prima din echipa FDGR care dezertează spre PSD. Klaus Iohannis a trădat deja, chiar dacă nu s-a înscris formal în PSD – nici n-o poate face, întrucât Constituția nu permite președintelui să fie membru de partid.

- Advertisement -

Dar Iohannis, deși ales prin asumarea unui mesaj violent anti-PSD, și-a trădat rapid electoratul, alungând USR de la guvernare pentru a instala un Guvern PSD-PNL, în 2021.

Din decembrie 2024, la finalul celui de-al doilea mandat de președinte, Klaus Iohannis are libertatea de a se înscrie în orice partid: se poate întoarce în FDGR (pe care l-a condus în perioada 2002-2013) sau în PNL (unde a fost lider timp de 6 luni, între iunie și decembrie 2014), dar nu-l oprește nimeni să meargă la PSD, ca să-și oficializeze relația nefirească din ultimii ani!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Piedone, după ce și-a angajat toate neamurile în Primărie: „Cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Cu dinozaurii?”

EDITORIAL CARTIANU: Mutarea șmecherească, dar inutilă a lui Ciucalacu

România „specialilor”, cu viteză maximă spre prăpastie: în februarie, deficitul a ajuns la 1,67% din PIB! La Bruxelles există temeri că Guvernul PSD-PNL bagă țara în faliment

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. S-a dezumflat gogoașa „Made in Germany” in toata lumea 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Trebuie văzut, nu cumva mai este valabil Pactul Ribbentrop-Molotov ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -