Acasă News Rareş Bogdan: "Cu infractorii trebuie acționat în forță! Cu pumni în cap...

Rareş Bogdan: „Cu infractorii trebuie acționat în forță! Cu pumni în cap şi picioare în fund! Fără compromisuri, fără prizonieri, fără milă!”

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, dă un semnal de luptă, încredere şi optimism.

Într-o postare pe Facebook, asortată cu fotografia lui Liviu Dragnea, Rareş Bogdan îl îndeamnă pe preşedintele Klaus Iohannis să acționeze în forță împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea.

Rareş Bogdan: „Cu infractorii trebuie acționat în forță! Nu a mers cu frumosul doi ani, de acum cu pumni în cap şi picioare în fund, foarte probabil vor pricepe mai uşor. În 2019, lucrurile sunt simple: NOI sau ei. Fără compromisuri, fără prizonieri, fără milă! La război, ca la război. Vă asigur că România frumoasă, demnă, cinsitită şi europeană NU se va preda. Vom câştiga războiul cu ei! Aveți încredere. Nu cedăm în fața nesimțirii şi tupeului unor hoți de drumul mare. România fără ei! România nu moare şi nici nu se predă! LUPTĂM. ÎMPREUNĂ”.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Corect! Dar cu mamaligari nu se poate!!! Lupta pentru democratie se duce pe baricada si pe baricada mai capeti un bocanc in fund, un jet de gaze in nas, se mai….. se mai si moare pe baricada! Orice lucru trainic cere jertifire! Cine sa o faca? Mamaliga care dupa o palma si o gura de gaze a disparut?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările