duminică, aprilie 21, 2024
AcasăEconomieRomânia e pe ULTIMUL loc în Europa la atragerea fondurilor pentru combaterea...

România e pe ULTIMUL loc în Europa la atragerea fondurilor pentru combaterea şomajului la tineri. Suma accesată: ZERO. Corina Crețu mai demontează o minciună a Guvernului Dăncilă

-

Comisarul european Corina Crețu a publicat, pe Facebook, un tabel care arată că România e pe ultimul loc în UE, la mare distanță de celelalte țări, în clasamentul cheltuirii fondurilor europene destinate combaterii șomajului tinerilor.

Conform graficului, care e luat de pe site-ul Uniunii Europene, România nu a cheltuit niciun leu din banii alocați pe acest program, iar sumele programate sunt sub 5% din alocare.

Banii puteau fi atrași doar până în 30 iunie 2018, adică până în vara anului trecut, precizează Corina Crețu. Toți aceşti bani sunt pierduți, nu mai pot fi recuperați.

- Advertisement -

Această informare poate fi considerată un răspuns elegant la minciunile guvernamentale din ultima vreme, conform cărora România stă foarte bine al aceesarea fondurilor europene, ba chiar n-a pierdut niciun ban!

Mesajul Corinei Crețu

„Aveți mai jos situația implementării programului destinat combaterii șomajului în rândul tinerilor între 18 și 25 de ani, din toate statele Uniunii Europene, tabel ce poate fi consultat pe site-ul Comisiei Europene. Sumele destinate acestui program lansat în 2015 puteau fi accesate până în 30 iunie 2018″.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -