miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsGuvernul debutează la președinția UE cu o GAFĂ penibilă: a greșit anul...

Guvernul debutează la președinția UE cu o GAFĂ penibilă: a greșit anul de pe invitația la concertul de la Ateneu, unde vor fi toți liderii Europei

-

Senatoarea Alina Gorghiu (PNL) a postat pe Facebook invitația primită din partea premierului Viorica Dăncilă, pentru a participa la concertul care va avea loc joi, 10 ianuarie, de la ora 20.00, la Ateneul Român, cu ocazia preluării de către România a președinției Consiliul UE.
1. Invitaților li se cere să confirme prezența până la data de „8 ianuarie 2018”, adică anul trecut pe vremea asta!
2. Invitația a ajuns la Alina Gorghiu pe 9 ianuarie (cu doar o zi înainte de concert), dar confirmarea trebuia făcută până pe 8 ianuarie! Deci, și dacă ar fi scris anul corect (2019), tot era o problemă.
La cencertul de joi, de Ateneul Român, vor fi prezenți toți liderii UE: președintele Comisiei Europene, cel al Consiliului European și cel al Parlamentului European; comisarii europeni; șefii grupurilor politice din Parlamentul European, etc.

Mesajul Alinei Gorghiu

„Uite prostie! Primesc azi o invitație pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Președinției României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezența până la data de <<8 ianuarie 2018>>. Oare <<profesioniștii>> din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm președinția rotativă!? Un lucru este cert: după domniile lor, am ratat să confirm prezența la concert cu un an.
Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergură, mi se pare lipsă de respect să primesc invitația cu doar o zi înainte. Diletantism? Lipsă de organizare? Sau pur și simplu nepăsare? Dacă până și la lansarea deținerii de către România a Președinției Consiliului UE dai cu bâta-n baltă, ce speranțe să mai avem că următoarele șase luni se vor desfășura la standarde înalte de profesionalism!?”
- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -