RAJA S.A. Constanța consideră că pentru proiectul din zona plajei Modern nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului

0
72

Pe 3 decembrie a.c., RAJA S.A. CONSTANȚA, cu sediul în mun. Constanța, str. Călărași, nr. 22-24, jud. Constanța, titular al proiectului EXTINDERE REȚEA DE APĂ, CANALIZARE ȘI STAȚIE DE POMPARE APĂ UZATĂ ÎN ZONA PLAJEI MODERN, LOCALITATEA CONSTANȚA, JUDEȚUL CONSTANȚA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. (Agenția pentru Protecția Mediului) Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Decizia este următoarea: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul EXINDERE REȚEA DE APĂ, CANALIZARE ȘI STAȚIE DE POMPARE APĂ UZATĂ ÎN ZONA PLAJEI MODERN, LOCALITATEA CONSTANȚA, JUDEȚUL CONSTANȚA.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, jud. Constanța, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 09.00- 13.00, precum și pe adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here