Prostia ministrului „homo sapiens” de la Cultură: „Internetul manipulează tinerii”. Daniel Breazu nu-i mai breaz ca Dăncilă şi Dănuţ Andruşcă

2
1454

Daniel Breazu, ministrul PSD al Culturii, a demonstrat azi că n-ar minte nici cât Dănuţ Andruşcă, celebrul pămpălău care a condus o vreme Ministerul Economiei, sau ca Viorica Dăncilă, cea care nu scoate vorbă fără să spună o prostie.

Breazu a arătat şi el că nu-i mai breaz decât respectivii, făcând o declaraţie de homo sapiens, care nu poate înţelege evoluţia umană decât dacă se potriveşte creierului său anchilozat în neschimbare.

„Suntem într-o lume în care internetul – şi o spun cu sinceritate şi încredere – generează şi manipulează tinerii sau tinerele generaţii şi îi îndreaptă către alte direcţii decât cele ce ar trebui să fie normale. Cultură şi identitatea trebuie să îşi recapete locul de altădată. E păcat să pierdem anumite sărbători. E păcat să ne pierdem tradiţiile. E păcat să uităm de originile noastre”, a declarat azi ministrul Culturii.

Daniel Breazu vrea probabil o lume în care manipularea s-o facă eventual cei ca el, prin televiziuni de partid, opuse publicului de internet prin aceea că trăiesc pe o audienţă simplu de intoxicat, fără acces la diversitatea online în care-ţi poţi face singur o părere obiectivă.

Cât priveşte afirmaţiile „E păcat să pierdem anumite sărbători. E păcat să ne pierdem tradiţiile. E păcat să uităm de originile noastre”, numai o minte înţepenită în Epoca de Piatră le poate explica riguros.

De altfel, Breazu nu e la prima prostie publică. Recent, el a vorbit bolovănos şi agramat despre Mihai Eminescu, precizând că este „cel mai mare poet CARE l-a dat România”.

Pentru mine ca om, ca român, pot să spun, ca şi cadru didactic….eu consider, aşa cum consideră foarte multă lume, că este practic cel mai mare poet care l-a dat România, cel puţin până în momentul de faţă (corect este „pe care l-a dat” – n.r.). O operă extraordinară”, a declarat ministrul Culturii, Daniel Breaz.

Foto: captură Digi 24.

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Efectul Dăncilă: ministrul Culturii despre Eminescu, „cel mai mare poet CARE l-a dat România”

2 COMENTARII

  1. Din ce caverna , din ce pestera , din ce haual timpului l-a dezgropar Dragnea-Closet pe acest dinozaur, pe acest pitecantrop bolsevic cu mintea cit un fir de nisip dar cu tupeu cit un dirijabil ? Ferma Animalelor PSD-iste lucreaza la turatie maxima si scoate pe piata DOAR astfel de specimene microcefale , retardate si extrem , extrem de nesimtire .La el in sat astuia ii spuneau :..BOULE ! ” . la Bucuresti ii spun : ,,Don ministru ! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here