Acasă Dezvăluiri Prețul prostituției: baronii PSD cumpără de la Floriana Jucan de 12 ori...

Prețul prostituției: baronii PSD cumpără de la Floriana Jucan de 12 ori mai scump!

Consiliile Județene controlate de PSD-iști par să fi primit normă de la centru: dați-i Florianei Jucan câte 25.000 de euro!

În septembrie, Consiliul Județean Neamț (condus de PSD-istul Ionel Arsene) i-a plătit, fără licitație, 112.000 de lei „pentru crearea brandului turistic al județului Neamț”.

În noiembrie, Consiliul Județean Vrancea (condus de PSD-istul Marian Oprișan) i-a cumpărat 250 de albume cu 450 de lei bucata + TVA. Suma totală: 112.000 de lei + TVA, conform Ziarului de Vrancea.

Multe alte instituții de stat, centrale și locale, au cumpărat albume de la Floriana Jucan, la prețul aberant de 100 de euro bucata.

Acest album, „Români de Centenar”, are 240 de pagini și este cumpărat de instituții publice cu 450 de lei + TVA. Comparativ, un alt volum dedicat acestui eveniment, „Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri”, ce conține 816 pagini și planșe color, se vinde în librării cu 119 lei (incluzând TVA).

Răsplata pentru odele aduse PSD

La un calcul simplu, hoția e de 1.200%. Luând ca reper cel de-al doilea album, cel „fără pile”, rezultă că lucrarea negustorită de Floriana Jucan ar fi vândută în librării la prețul corect de maximum 50 de lei (incluzând TVA).

Scoateți comisionul librăriei, de cel puțin 35%, și rezultă că Florianei Jucan ar trebui să-i revină maximum 40 de lei. Or, ea obține de la stat, direct, fără intermediari, 472,5 lei per album (450 lei + TVA de 5%).

Adică, de 12 ori mai mult decât prețul corect!

Acesta este prețul pentru prostituția gazetărească a Florianei Jucan. Odele închinate lui Liviu Dragnea, Vasilicăi Dăncilă și altor PSD-iști au în spate sume scandalos de mari, din banii românilor.

Scump, doamnă, scump! La Gigi Kent era mai ieftin.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările