miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăOpiniiPreotul ce urlă adevărul nu e preot, iar acela nu e adevăr

Preotul ce urlă adevărul nu e preot, iar acela nu e adevăr

-

În contextul în care doi preoți din județul Botoșani au scos afară din biserică enoriașii vaccinați, smulgându-le și măștile de pe față, facem o scurtă analiză a situației naționale.

Cei care invocă prigoana, prigonesc. Cei care își strigă libertatea, le-o răpesc altora. Cei ce reclamă discriminarea din rațiuni medicale, discriminează din rațiuni medicale. Cei care urlă că Statul împarte cetățenii în vaccinați și nevaccinați, împart oamenii în vaccinați și nevaccinați.

Cei care cer toleranță, nu au toleranță. Cei care cer respect, nu oferă respect. Cei care invocă dragostea, nu au dragoste. Cei ce propovăduiesc viața, aduc moartea.

- Advertisement -

Adevărul se poate rosti doar în pace și bucurie. Orice adevăr urlat, strigat, nu este adevăr, ci revărsare a mizeriei minților înfierbântate de egoism. Adevărul aduce liniște, sens, comuniune umană, nu tulburare și lacrimi. Unde e ceartă, acolo nu e Dumnezeu.

Iisus a rostit Adevărul cu blândețe. Unde era El, pacea și harul lui Dumnezeu coborau printre oameni. Preotul care urlă adevărul nu e preot, iar acela nu e adevăr. Nu e cu Doamne-ajută!

Fugiți de acești preoți. Ei înșiși sunt în metastaza spiritului. Nu doar că nu mântuiesc pe nimeni, dar distrug iremediabil suflete inocente. Să ne rugăm pentru ei. Au mare nevoie de rugăciunile noastre.

- Advertisement -
Paul Palencsar, jurnalist și teolog

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -