duminică, aprilie 21, 2024
AcasăSportPoza unui suporter cu suflet cât o țară

Poza unui suporter cu suflet cât o țară

-

Redau mai jos o postare mai veche a lui Vlad Pîrvu, alături de fotografia de mai sus, pe care el a surprins-o pe Giulești. Sunt suporteri ai Rapidului care continuă să meargă la stadion deși echipa lor, prin voia celor care au abuzat-o financiar și managerial, a ajuns în Liga a patra! Impresionantă e imaginea bătrânului din prim-plan. Și el, și cel care l-a prins în poză meritau un altfel de fotbal, o altfel de echipă națională, o altfel de federație. Dar cui îi mai pasă de ei?

Când mă va mai întreba cineva de ce Rapid, o să-i arăt poza asta. Septembrie 2017, liga a 4-a. – la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu.”

Sursa: Vlad Pîrvu – Facebook

Cum să ai o echipă națională bătăioasă în topul calificărilor la CM sau CE, dacă ai un campionat intern slab, fără bani, zăpăcit de o criză a valorilor și a managementului sportiv&economic? Câtă vreme echipele de club nu produc jucători și performanță de talie continentală, nici Naționala nu va scoate capul în lume. Exemplul lui Hagi și Viitorul său e doar excepția de la regula fotbalului de cârpă.

Sigur, acum îl putem da afară Daum. Avem chiar motive să arătăm cartonașul roșu conducerii FRF, nu știu culoarea celui pentru LPF. Și probabil că aici trebuie scormonit pentru sursa crizelor de azi. Dar mi-e clar că, dincolo de bube, avem nevoie și de OAMENI. De pasiune tip Gică Hagi. Și chiar de suporteri care trăiesc o viață alături de echipa lor de suflet, indiferent prin ce găuri ale istoriei o aruncă acei ”oameni” cu litere mici.

- Advertisement -

În fotbal, ca în viață. Dragoste și înfrângere. Exact ca țara. Iubire de România noastră și înfrângerea tuturor oamenilor simpli de către echipa politicienilor puși pe jaf. Fotbalul nu poate fi altfel. Fani îndrăgostiți până la moarte de culorile lor de suflet și tot ei în marea lor majoritate înfrânți de echipa de boși care i-au luat sub stăpânire.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -