PLUS mai dă o lovitură: europarlamentarul Cristian Preda merge în partidul lui Cioloş

2
6007

Europarlamentarul Cristian Preda, una dintre cele mai oneste şi profesioniste voci ale românilor ajunşi în Parlamentul European, a decis să intre în PLUS. Preda a fost ales europarlamentar pe listele PMP, de care s-a rupt după ce partidul s-a aliniat în spatele Elenei Udrea în războiul ei cu justiţia.

Marele avantaj al PLUS prin „achiziţia” lui Preda este că partidul va putea avea delegaţi în secţiile de vot la următoarele alegeri, lucru foarte important în perspectiva unei mari hoţii electorale pe care ar putea s-o pună la cale actuala guvernare PSD.ALDE. Recent, Cristian Preda a făcut senzaţie în forul comunitar când a pus-o la punct pe Dăncilă pe tema libertăţii de exprimare. Iată anunţul făcut de Cristian Preda pe Facebook.

La invitația lui Dacian Cioloș, am aderat la PLUS.
Așa cum am anunțat în urmă cu patru luni, nu candidez la europene.
Voi sprijini candidații PLUS la alegerile din 26 mai și îi invit pe toți cei care au încredere în mine să facă același lucru.
Prin afilierea mea, PLUS capătă statut de partid parlamentar și va avea, în consecință, delegați în toate secțiile de vot, putând astfel securiza opțiunile exprimate în favoarea listei sale.
După alegerile pentru PE, folosind experiența europeană acumulată, voi acționa în cadrul PLUS pentru ca instituțiile rezultate din viitoarele alegeri – președinția, autoritățile locale, noua majoritate parlamentară – să lucreze în interesul general, nu în interes propriu.

CITIŢI ŞI:

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

2 COMENTARII

  1. Ia uite ce cartita au primit in partid pnlistii, cine tradeaza, va mai trada! USR nu ar trebui sa se alieze cu Plus, nu actioneaza onest! L-au atras pe preda asta, ca sa nu li se spuna, in posibilitatea crearii unei aliante USR-Plus, ca USR are reprezentanti in parlament, cata vreme Plus nu are.

  2. Nu se poate spune multe despre alianta fantoma usr-plus pentru ca nu are rost.Dintre cele doua,una e trasa inapoi,si anume usr.Daca alianta ramane valabila si pt parlamentul Romaniei nu vor trece de pragul electoral.Asa cum nu va mai fi un ppdd fara diaconescu la fel nu va mai fi nici usr fara nicusor dan.Domnule Ciocazanu,l-ati laudat pe Emil Boc pana l-ati deochiat.S-a trezit omul ca îi vorbeste gura salutul francofon ,,vive la Roumanie,vive la France,, in plin protocol cu delegatie italiana.Bine totusi,ca nu a zis italieneste de bunga-bunga!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here