Pancartă cu „Jos hoții de la PSD!” în curtea unei case din Teleorman

0
9626

„Jos hoții de la PSD!” Acesta este mesajul pe care un teleormănean din satul Crângeni a ales să-l afişeze în curtea casei sale.

Conform realitateadeteleorman.net, bărbatul a ales această formă de protest în urma disperării la care l-au adus autoritățile locale, aflate sub controlul partidului atotputernic şi al liderului său, Liviu Dragnea.

Vecinii se miră de curajul bărbatului, care nu s-a lăsat descurajat de faptul că pancarta din curtea casei sale a fost ruptă de două ori, în cursul nopții. El a refăcut mesajul şi continuă această formă de protest.

„Un bărbat din satul teleormănean Crângeni păstrează, de mai bine de o lună, în curtea casei sale, o pancartă pe care a scris, clar și răspicat, mesajul «Jos hoții de la PSD!»

În tot acest timp, omul s-a confruntat cu tot felul de probleme, acesta mărturisind că de două ori până acum pancarta i-a fost ruptă peste noapte. Insistent, însă, în convingerile lui, bărbatul a scris mereu o nouă pancartă, cu același mesaj, ignorând posibilitatea unei răzbunări a administrației locale.

Cei care trec prin fața casei lui se miră sincer de curajul teleormăneanului, a cărui răbdare a ajuns la limită, așa că nu mai poate ține revolta doar pentru sine. Desigur, nu este ușor și nici convenabil să ai astfel de atitudini în localități mici din județul Teleorman, unde toți ochii sunt îndreptați către cel ce se revoltă, unde administrația poate fi nemiloasă cu persoanele care se maifestă deschis împotriva ei, însă apariția acestor semne de curaj este îmbucurătoare”, scrie realitateadeteleorman.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here