(P) Torturi la comandă în București. Unde găsesc cel mai bun tort?

0
958

Torturi la comandă create din suflet și cu suflet – recomandările noastre pentru voi

Torturile sunt bune, îți plac și ție și tuturor, cel mai probabil. Dar te poți trezi în situația de a nu putea savura exact modelul pe care ți-l dorești. Poate îți dorești un tort de ciocolată, dar cu un topper printat mai deosebit, de exemplu. De unde îl cumperi? Din fericire, acum sunt destule soluții pentru a te desfăta cu cele mai bune torturi la comandă în București.

Un tort la comandă este acel tort ce poate lua orice formă, orice gust și orice aspect îți dorești. Cum spuneam, poți alege orice gust. Există o varietate largă de sortimente, tocmai pentru a-i satisface poftele și celui mai pretențios membru al familiei tale. Ai posibilitatea de a comanda tort Pavlova, Fererro Rocher, tort Medovik, Tropical, Amandină, Diplomat, Snickers, Carrot Cake, Black Forest, Tiramisu. Și exemplele pot continua.

Uneori, nici n-ai nevoie de un motiv aniversar. Pur și simplu, vrei să te răsfeți și te decizi să achiziționezi torturi la comandă în București sau să cumperi un tort aniversar. Ne-am gândit să-ți venim în ajutor, așa că uite aici câteva torturi delicioase care te vor face să salivezi de poftă.

Torturi la comandă create din suflet și cu suflet

Fani Raffaello sunt peste tot, până la urmă cui nu-i plac acele biluțe cu o migdală înăuntru, acoperite în ciocolată albă și cu înveliș de cocos? Sunt bune, dulci și miros extraordinar de bine.

Acest tort păstrează tradiția bomboanelor ce-i poartă numele și conține elementele esențiale din faimoasele bomboane. Această fericire pură deghizată într-un tort plin de dragoste conține blaturi cu cocos și făină de migdale, apoi cremă de ciocolată albă italiană cu lapte de cocos, plus nucă de cocos și crocant de migdale cu caramel. Pentru a-ți ferici mult mai mult sufletul, s-a optat pentru a însiropa tortul în Malibu Carribean Rum și, dacă îți dorești, se poate aduce în casa ta și mai multă dragoste și se pun și câteva bomboane autentice Raffaello. Dacă ești fan Raffaello, cu siguranță trebuie să încerci această fericire pură deghizată în tort!

Un alt tort delicios care are la bază tot niște bomboane delicioase, tot din familia Raffaello, este tortul Ferrero Rocher. Dacă în cazul tortului anterior s-a vorbit despre fericire pură deghizată în tort, în acest caz se discută despre o nebunie învelită în ciocolată și alune de pădure. Acest tort îmbină blaturile umede cu alune de pădure coapte cu cremă de ciocolată neagră italiană cu mascarpone, straturi fine de Nutella și glazură de ciocolată cu alune de pădure și decor din bomboane Ferrero Rocher, pentru a întregi toată ideea de nebunie de ciocolată cu alune de pădure. În cazul în care ești cel mai mare fan Ferrero Rocher sau cineva drag ție este fan Ferrero Rocher, poți comanda acest tort aniversar în București, iar MagiCake se va asigura că va cuceri și cel mai pretențios membru al familiei tale sau prieten dintre ai tăi.

În cazul în care dorești să surprinzi pe cineva drag cu un tort delicios, creat cu o atenție deosebită, poți apela la un tort-cifră. Acest tort este senzațional tocmai datorită formei sale unice. Majoritatea torturilor sunt pătrate sau rotunde, dar acest tort, produs de un atelier de deserturi artizanale, poate lua forma cifrelor pe care ți pe dorești. Dacă tu sau cel drag ție împlinește o anumită vârstă și dorești să-l surprinzi, poți opta pentru acest tort la comandă în București, de la atelierul magicake. Și forma, și gustul te vor face să plutești de drag. Toți cei prezenți la eveniment te vor felicita.

Poți comanda un astfel de tort sau absolut orice alt desert ce îți face cu ochiul accesând următorul link: torturi la comandă în București și vei rămâne mult mai mult decât plăcut surprins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.