(P) Phoenicia Blue View Resort din Olimp – un complex turistic la nivelul secolului XXI. Detalii despre spațiile de cazare, relaxare și distracție

0
1369

Celebrul complex turistic Panoramic – Amfiteatru – Belvedere, din stațiunea Olimp, supranumit în trecut “Perla litoralului românesc”, a revenit la viață, prin cele 35 milioane de euro investite acolo de omul de afaceri libanezo-român Mohammad Murad.

Cu o nouă înfățișare, complet modernizat, adus la nivelul standardelor de confort și servicii proprii turismului de înaltă calitate al secolului XXI, însă ținând cont și de valorile sale conscrate în timp și cu un nou nume, care să simbolizeze un tribut adus Mării Negre, Phoenicia Blue View Resort și-a deschis porțile pe 1 august.

Amplasat în nordul stațiunii Olimp, cu o suprafață de aproximativ 47.000 de metri pătrați (4,7 hectare) și un număr total de aproximativ 1.500 de locuri de cazare (în camere și apartamente), complexul de 4 stele pune la dispoziția oaspeților, pentru acest sezon, hotelurile Panoramic și Belvedere, cu amenajările și facilitățile aferente acestora: o plajă privată, 4 piscine, două restaurante, două baruri și o cafenea, precum și numeroase alte utilități și spații de recreere.

Este un loc care impresionează prin grandoarea sa, dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.

Hotelurile dețin restaurante proprii, cu zonă de bufet, de “show cooking”, terasă și bar.

Este spațiul ideal pentru deconectare, la piscinele pentru adulți, cu “pool bar”, la saună sau în locurile special amenajate pentru relaxare și/sau distracție, unde pot fi găsite găsite șezlonguri sau leagăne.

Phoenicia Blue View Resort oferă în egală măsură și copiilor o vacanța de vis. Aceștia au la dispoziție piscină cu tobogan, locuri de joacă și spații de relaxare. Plictiseala este alungată prin diverse programe artistice, destinate exclusiv celor mici, ateliere de creație și activități specifice. Toate, menite să le ofere amintirea unei vacanțe perfecte, aici, acasă.

Hotelul Belvedere dispune de 219 de camere și apartamente, însumând 455 de locuri de cazare. În funcție de nevoi și gusturi, pot fi alese camere matrimoniale, standard și superioare, camere pentru familii sau apartamente cu vedere la mare, ce au terase proprii sau terasă comună cu șezlonguri.

Hotelul Panoramic pune la dispoziția oaspeților săi 214 camere, înumând 439 de locuri de cazare. Este oferită posibilitatea de a alege camere matrimoniale, standard și superioare, sau camere pentru familii. Camerele au balcon propriu sau terasă comună cu șezlonguri, cu vedere la mare sau către piscine.

Hotelul Amfiteatru, ce dispune de 336 camere și apartamente, precum și multiple facilitați, își va deschide porțile la debutul sezonului turistic estival următor.

Detalii despre spațiile de cazare

Toate camerele au instalație individuală de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, telefon, minibar, cană electrică, căni, pahare, lingurițe, uscător de păr, prosoape, papuci, cosmetice hoteliere, baie cu duș, balcon amenajat cu mobilier. La cerere se pot oferi: pat bebe, housekeeping zilnic, masă de călcat și fier de călcat.


Camerele duble standard (18,3 – 19,6 mp) au în dotare un pat matrimonial și o canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajele 6-7 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulți și 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulți.

Camerele duble superioare (21,5 – 23 mp) sunt amenajate cu pat matrimonial și canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajele 2, 3, 4 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulți și 1 copil (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.

Camerele family (26 – 28 mp) sunt formate dintr-un spațiu deschis și amenajate cu pat matrimonial sau 2 paturi de o persoană și canapea extensibilă sau fixă. Sunt situate la etajul 3 și au vedere la mare. Pot acomoda 2 adulti și 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.

Apartamentele Sunshine (47 mp) au două zone pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin sau doua paturi, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș și o terasă comuna cu șezlonguri. Sunt situate la etajul 5 și au vedere spre mare. Pot acomoda 4 adulți și 4 copii (0-11 ani) sau 6 adulți.

Apartamentele Sunbreeze (47 mp) cuprind două spații deschise – o zonă de living și o zonă pentru dormit, cu pat matrimonial de tip baldachin, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș și o terasă comună cu șezlonguri ce oferă vedere spre mare. Sunt situate la etajul 5. Pot acomoda  2 adulți și 2 copii (0-11 ani) sau 3 adulți și un copil mai mic de 2 ani.

Hotel Belvedere – Standard Double Room

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 19,60 mp, zonă pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.

Capacitate maximă: 2 adulți + 1 copil (0 – 11 ani) sau 3 adulți.

Hotel Panoramic – Standard double room

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 18,31 mp, zonă pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 2 copii (0-11 ani) sau 2 adulți + 1 copil (0 – 11 ani) sau 3 adulți.

Hotel Belvedere – Superior double room

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 23 mp, zonă pentru dormit cu pat matrimonial, canapea extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon individual sau terasă comună cu șezlonguri, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 2 copii (0-11 ani) sau 2 adulți + 1 copil (0 – 11 ani) sau 3 adulți.

Hotel Belvedere – Superior double room

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 21,53 mp, zonă pentru dormit cu pat matrimonial, canapea extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon individual sau terasă comună cu șezlonguri, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 2 copii (0-11 ani) sau 2 adulți + 1 copil (0 – 11 ani) sau 3 adulți.

Hotel Belvedere – Family Room sea view

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 28 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau două paturi, canapea extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 3 copii (0 – 11 ani) sau 2 adulți + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulți și un copil (<2 ani).

Hotel Panoramic – Family Room sea view

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 26,08 mp, zonă pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau două paturi, canapea extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 3 copii (0 – 11 ani) sau 2 adulți + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulți și un copil (<2 ani).

Hotel Belvedere – Family Room pool view

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 25,60 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau două paturi, canapea, extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 3 copii (0 – 11 ani) sau 2 adulți + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulți și un copil (<2 ani).

Hotel Panoramic – Family Room pool view

Cuprinde un spațiu deschis cu o suprafață de 24,28 mp, zonă pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin sau două paturi, canapea, extensibilă sau fixă, baie cu duș, balcon, mobilier balcon, vedere la mare.

Capacitate maximă: 1 adult + 3 copii (0 – 11 ani) sau 2 adulți + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulți și un copil (<2 ani).

Hotel Belvedere – Two Bedrooms Sunshine Apartment

Cuprinde două spații deschise cu o suprafață de 47,90 mp, două zone pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin și pat matrimonial/două paturi, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș, terasă comună cu șezlonguri, vedere la mare.

Capacitate maximă: 3 adulti + 5 copii (0 – 11 ani) sau 4 adulți + 4 copii (0 – 11 ani) sau 6 adulți.

Hotel Belvedere – One Bedroom SunBreeze Apartment

Cuprinde două spații deschise cu o suprafață de 47,90 mp, o zonă de living și o zonă pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin, canapea extensibilă sau fixă, 2 băi cu duș, terasă comună cu șezlonguri, vedere la mare.

Capacitate maximă: 2 adulți + 2 copii (0 – 11 ani) sau 3 adulți și un copil (<2 ani).

Alte informații despre lanțul hotelier Phoenicia:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here