(P) Măsuri speciale anti-Covid la Complexul Phoenicia Holiday Resort – Phoenicia Luxury – Phoenicia Royal din Mamaia-Nord, în întregul sezon turistic 2020

1
1349

Complexul Phoenicia Holiday Resort – Phoenicia Luxury – Phoenicia Royal este amenajat pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați (10 hectare!), ceea ce ne permite reamenajarea spațiilor comune, astfel încât să respectăm regulile de distanțare socială, dar în același timp să le oferim oaspeților un mediu relaxant pentru vacanța lor.

DRAGI OASPEȚI, informați-vă!

Am instalat covorașe dezinfectante și dispozitive cu gel dezinfectant la intrările principale.

Am instalat dispozitive cu dezinfectant la recepție, în lifturi și în alte zone publice din hotel.

Pentru păstrarea distanțării sociale, am asigurat culoare prestabilite în zonele aglomerate și am marcat locurile de așteptare la recepție, lifturi și restaurant.

Am instalat la recepție un panou de protecție din plexiglas.

Completarea fișei de înregistrare se va face de către recepționer, datele fiind furnizate de către oaspete. Acesta din urmă va trebui doar să semneze.

Angajații complexului vor purta mască și mănuși, iar starea lor de sănătate va fi monitorizată în permanență.

Vom dezinfecta constant toate punctele de contact (mânere, balustrade, întrerupătoare, robineți, blaturi, butoane lift, cartele acces cameră).

Oaspeților care doresc o minimă interacțiune cu personalul hotelului le oferim varianta de a face curațenie și de a dezinfecta camerele doar la check-in/check-out, iar schimbarea lenjeriei și menajul să se efectueze doar la cerere.

Posibilitatea de a face menajul zilnic rămane valabilă pentru oaspeții care solicită astfel.

Am eliminat din camere și din zonele publice revistele, pliantele, hârtiile și alte materiale printate.

Accesul la restaurant se va face pe o singură intrare, mesele vor fi amplasate la o distanță de 2 metri, iar numărul de persoane de la o masă va fi limitat la 4 (nu se aplică membrilor aceleiași familii).

Bufetul va fi amplasat în mai multe zone, pentru a evita aglomerarea spațiului.

Personalul care va servi la bufet va purta măști și mănuși de protecție și va înmâna tacâmurile și vesela, pentru a evita atingerea lor de mai multe persoane.

În cazul în care numărul oaspeților va fi mai mare decât capacitatea maximă admisă în restaurant, respectând distanța impusă, vom stabili anumite intervale orare în care se va lua masa, pe serii, și vom înregistra preferințele oaspeților.

Spre exemplu, la mic dejun vom oferi două variante de interval: 07.30 – 09.00, 09.30 – 10.30. Vom proceda în acest fel și pentru pachetele achiziționate cu demipensiune sau all inclusive.

În pauza dintre seriile de servire vom dezinfecta mesele, scaunele, aparatele din restaurant (aparate cafea, aparate prăjit pâine etc.) și suprafețele adiacente.

La piscină și la plajă, șezlongurile vor fi depărtate și igienizate după fiecare utilizare.

Calitatea apei din piscine se verifică la interval prestabilite.

Am asigurat training de perfecționare a personalului cu privire la normele și măsurile sanitare impuse de Direcția de Sănătate Publică.

În fiecare noapte se vor desfașura acțiuni de dezinfectare a tuturor spațiilor din cadrul unității hoteliere (interioare și exterioare). În incinta complexului avem un centru de prim-ajutor cu asistent medical, iar oaspeții noștri vor beneficia de servicii medicale GRATUITE.

CONTACT

Rezervări și evenimente: tel. *5050; 0735 005 050 / e-mail [email protected]

Recepție: tel. +40 241 831 111 / e-mail [email protected]

Site: phoeniciahotels.ro

Alte informații despre Phoenicia Holiday Resort:

1 COMENTARIU

  1. Orice s-ar zice…, ăăăă…, ăstaaa…, „arabu’ „, cum mulți AȘA-ZIȘI (!!!!!!!!!!) „ziariști” (Sic!) din Constanța îl numesc…, cu o intenție pejorativ-RASISTĂ (așadar… depreciativă!) evidentă, FACE-…TREABĂ(-FOARTE–BUNĂ-!) în turismul-ESTIVAL de pe LITORALUL-ROMÂNESC de la Marea Neagră, (cel) atât de… CONFISCAT (!) de către fel de fel de DERBEDEI de pe la noi…, care ar trebui… „să-(cam-)nvețe-carte” (pe tema… turismului-estival-„DE-PLAJĂ”!) de laaa… aldeee… greci, turci, bulgari, croați/bosniaci/muntenegreni/sloveni sau, MAI ALES de fapt, de la… spanioli, italieni, francezi, maltezi sau, de la cei de pe țărmurile de Sud și Sud-Est ale Mediteranei: „maghrebieni”/nord-africani, egipteni, israelieni, libanezi!

    Libanezul ăsta a construit, încă din 2010,… PRIMUL „resort” „ALL-All-Inclusive” de pe litoralul românesc (!!!!!), de tipul celor (din… CONCURENȚA-…DIRECTĂ!) din țările enumerate mai sus și cu dare în folosință (acum sunt cuuu… ZECILE, chiar… SUTELE, în unele dintre acele țări!) încă de prin anii… ’80 (!!!), cu dezvoltare INTENSĂ după 1990, 2000 și în special după 2010!

    Urmează, prin august-sau-(început-de-)septembrie, REINAUGURAREA (prin… NOUA-VERSIUNE (MODERNIZATĂ-COMPLET!) a ceea ce a fost… „PERLA-COROANEI” (!) Litoralului-Românesc, adică… OLIMP-Nord: Complexul-Turistic „Panoramic” – „Amfiteatru” – „Belvedere”! De pe-acum spunem: SĂ-FIE-NTR-UN-CEAS-BUN!!! AFERIM !!!!!!!

    Asta ca să nu mai vorbim și despre hotelurile (cinci – 5! –la număr, până acum!) DE-LUX (4 și 5 stele) pe care le deține în București, ori despre cele de-la-munte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here