(P) “Îmi asum misiunea de a face Marea Schimbare de care Constanța are atâta nevoie!”. Mesajul Corinei Martin, candidatul PER la Primăria Constanța

0
424
Corina Martin și echipa PER Constanța

(Promovare electorală)

La aproape o lună de la anunțarea oficială a candidaturii sale, din partea Partidului Ecologist Român (PER), la Primăria municipiului Constanța, Corina Martin transmite constănțenilor un mesaj de încredere și speranță în victoria sa electorală și într-un viitor modern, verde, curat, european al urbei clădite pe ruinele anticului Tomis.

Mesajul Corinei Martin, antreprenor în turism, candidatul PER la Primăria Constanța

“Au trecut peste trei săptămâni din momentul în care am lansat oficial candidatura mea la Primaria Constanța.

Am analizat îndelung această decizie și, odată ce am pornit la acest angajament, iau total în serios acest proiect, pe care îl dedic constănțenilor, din mijlocul cărora vin, ca un om simplu și modest și ca mândră dobrogeancă ce sunt.

Am 53 de ani, sunt o femeie divorțată (de acum 9 ani), dar independentă, puternică și ambițioasă, am 3 copii și un nepoțel, împlinesc 30 de ani ca antreprenor în turism, din care 15 ani la conducerea unor mari organizații din domeniu (fără nicio remunerație, vreodată!).

În acestea am luptat și am muncit, cu ardoare, putere și determinare, pentru dezvoltarea și promovarea turismului și a industriei ospitalității la Constanța, în Dobrogea și pentru România. Am reunit lângă mine mii de fani, prieteni și susținători și, poate cel mai important între toate acestea, iubesc oamenii și îmi iubesc orașul, cu nestrămutată credință, devotament și pasiune.

Până la capătul vieții, pentru Constanța! Orașul MEU, orasul NOSTRU!

Am locuit în primii 30 de ani în cartierul Tomis III, am urmat Școala Generală nr. 6, apoi Liceul «Mircea cel Bătrân» și, în final, ASE București – Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism (a 6-a medie pe țară!).

Sunt un român dezamăgit de politica «marilor» partide tradiționale, care au promovat impostura, minciuna și manipularea, indiferența și neglijența față de oameni și față de interesul și identitatea națională și locală, care ar fi trebuit să fie esențiale și supreme în deciziile și abordarea guvernanților și ale administrației publice locale.

Sunt unul dintre sutele de mii de constănțeni care, la 27 septembrie 2020, nu aveau cu cine vota. Și nu mai vreau să pierd încă 4 ani din viața mea, a copiilor mei, a prietenilor mei și a copiilor lor. Nu mai am timp și nu mai este timp de pierdut.

De aceea, fac un pas în față, așa cum am făcut în toată viața mea, și îmi asum misiunea de a face MAREA SCHIMBARE la Constanța, de care orașul și oamenii săi au atât de mare nevoie.

Candidez la Primăria Constanța pentru a schimba primarul în funcție și pentru ca un om dintre noi, din afara politicii, dar care a muncit și a dovedit ce poate să facă pentru oraș, să preia conducerea Constanței, pentru a face din această urbe UN ORAȘ MODERN!

Candidez la Primăria Constanța și îmi doresc să fiu primarul Constanței, pentru că îmi iubesc necondiționat orașul și țara în care m-am născut și pentru că ȘTIU, ferm și sigur, că POT și că VOI aduce din nou strălucirea orașului și bunăstarea constănțenilor!

Candidez la Primăria Constanța din dragoste pentru orașul meu și pentru oamenii orașului, care merită să ducă o viață mai bogată și mai frumoasă, în aer curat și înconjurați de verde proaspăt, cu parcuri și vegetație, cu un sistem de educație performant, infrastructură, investiții și dezvoltare, un nucleu de antreprenoriat puternic și bogat, care să genereze și să susțină dezvoltarea urbana și socială, cu turism, cu servicii și facilități pentru o destinație care să fie puternic dezvoltată și promovată internațional, cu facilități pentru sport, cu evenimente care să pună în valoare istoria și cultura și cu un mediu comunitar coerent și sănătos.

Pentru toți cei care încă se mai întreabă cine stă în spatele meu, cu cine am făcut sau voi face «aranjamente» și înțelegeri, le răspund, clar și răspicat, că deasupra, la stânga, la dreapta, în spatele și dinaintea mea este întotdeauna Dumnezeu, căruia i-am făgăduit credință și statornicie, în misiunea pe care mi-a încredințat-o în viata mea.

Am ales Partidul Ecologist Român, un partid curat, de centru, care nu va face alianțe și care îmi dă libertatea de a construi și de a fi primarul de care Constanța are acum nevoie.

Voi fi un primar modern, un primar cu forță și viziune, un primar care are deja puterea și abilitatea de a construi un dialog în comunitate, de a atrage investiții și infrastructură, de a dezvolta și promova Constanța și Mamaia, de a aduce prosperitate și bunăstare constănțenilor.

Un Oraș VERDE, un Oraș MODERN, un Oraș CURAT, un Oraș EUROPEAN!

Post scriptum

Știați că Primăria Constanța plătește operatorilor de spații verzi până la 3.500 de lei pentru fiecare copac tăiat?!

«Tarifele din contractele semnate cu operatorii de servicii spații verzi au fost stabilite prin istoric, pe baza datelor anilor precedenți», a declarat Primăria Constanta..

În mod normal, stabilirea numărului de arbori care urmază să fie tăiați se ralizează în baza Registrului Spațiilor Verzi, însă cum Primăria nu a întocmit acest instrument, numărul copacilor sacrificați este decis în baza «unui istoric din anii anteriori». Astfel, pentru acest an au fost condamnați «după ochi» minimum 600 de arbori.

Conform datelor Institutului Național de Statistică, Constanța are cel mai puțin spațiu verde pe cap de locuitor dintre marile municipii ale țării. În numai 10 ani, în intervalul 2008-2018, la Constanta am pierdut jumătate din suprafața verde, aceasta diminuându-se de la 301 la numai 150 de hectare (informatii preluate din www.dobrogealive.ro).”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here