(P) Fii cel mai tare din grupul tău de fani în SuperSocial!

1
136

Experiența din SuperSocial se îmbogățește! Ai acces non-stop la un flux nelimitat de bilete plasate de către ambasadorii Superbet, jurnaliști sportivi cu experiență și spirit de anticipație, pariori de top care zi de zi plasează bilete. Iar acum, acest „dream team” de surse de inspirație pentru tine e completat cu 8 mari comunități de fani din social media, care au intrat în SuperSocial. Vino în aplicație să pariezi alături de ai ei!

În SuperSocial a fost mereu vorba despre distracție și socializare, dar odată cu explozia numărului de fani, altceva extraordinar s-a întâmplat. Aceștia au început să interacționeze și să rezoneze cu cei care le împărtășeau stilul de pariere, modul de gândire și pasiunea pentru o echipă sau alta. Din august, totul e mult mai simplu pentru cei care au căutat acest gen de apartenență.

Rapidiștii se întâlnesc pe „Giuleștenii” și în grupul aristocraților

Rapidiștii au, deocamdată, două mari comunități cărora să se alăture pe SuperSocial. Este vorba despre o pagină numită Giuleștenii, pe care mulți o urmăresc deja pe Facebook, dar și despre Grupul Rapidiștilor Aristocrați, un grup inspirat de asociația înființată de cercul select al rapidișilor intelectuali. Ambele comunități au intrat cu entuziasm în SuperSocial, iar rapidiștii de pretutindeni pot interacționa și schimba idei, păreri, comentarii despre trupa lui Adi Mutu, inclusiv ce să parieze pe următoarele meciuri. Vezi aici ce pariază rapidiștii!

FCSB – U Craiova 1948 e derby și pe SuperSocial

Două dintre cele mai importante baze de fani din România sunt cele ale FCSB, dar și cele ale lui FC U Craiova 1948. Nu se putea ca suporterii celor două, prezenți pe SuperSocial, să nu fie reprezentați corespunzător, astfel că Fan Club FCSB și Fan Club FC U Craiova 1948 pariază pe echipele lor în aplicația de mobil Superbet. Ambele sunt și foarte inspirate, mai ales oltenii, care au oferit câteva bilete câștigătoare imediat după lansare. Vezi aici pariurile de pe grupul oltenilor!

SuperSocialii iubesc Dinamo și o ascultă și la radio

Dinamoviștii sunt obligați să treacă prin purgatoriul ligii secunde, dar toate greutățile se duc mai ușor când există unitate și prietenie. Iar cei mai tari „câini” s-au unit pe SuperSocial, acolo unde urmăresc dezbaterile, privesc meciurile, citesc știrile, își ling rănile și își plasează pariurile cele două comunități de alb-roșii deja celebre în social media. Iubim Dinamo și Radio Dinamo1948 au început în forță și au coalizat deja suflarea alb-roșie din SuperSocial. Vezi aici ce pariază dinamoviștii în aplicația Superbet!

Tenisul și minifotbalul completează pasiunile SuperSocialilor

SuperSocial e o comunitate imensă de pariori și iubitori ai sportului, iar asta o face și foarte variată. În aplicația Superbet nu e vorba doar despre fotbal, ci și despre minifotbal, tenis și alte sporturi. Din acest motiv, băieții de la Victory Cup, cea mai mare competiție de minifotbal pentru amatori din București, dar și grupul nișat pe tenis, Așii Tenisului, sunt prezenți pe SuperSocial. Intră aici să vezi cele mai tari pariuri pe tenis!

Și sunt ași și la pariuri! Băieții de la Victory plasează un pariu la o bere după meciurile lor, iar iubitorii „sportului alb” sunt în priză la toate orele și rar prind pauză la fileu. Așii Tenisului se adaugă unui cont deja foarte apreciat din SuperSocial, Doar Tenis, iar ambele fac bilete sssuper pe tenis. Nu uita: cu ai tăi pariezi cel mai bine! Vino pe SuperSocial, doar în aplicația de mobil Superbet!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here