marți, februarie 27, 2024
AcasăJocuri(P) De ce le place românilor să joace la Polonia Keno 20/70

(P) De ce le place românilor să joace la Polonia Keno 20/70

-

Românilor le place să-și încerce norocul la loto, iar această distracție este accesibilă oricui datorită dezvoltării agențiilor de pariuri online, care oferă zeci de loterii internaționale.

Unul dintre cele mai populare jocuri loto din străinătate este Polonia Keno, o loterie în care se extrag 20 de numere dintr-un total de 70.

Formatul nu este ieșit din comun, existând numeroase jocuri de tip keno în care sunt extrase 20 de numere, însă particularitatea acestei loterii este frecvența cu care au loc rundele: din 4 în 4 minute. Astfel, nu ai timp să te plictisești. Dacă ai o oră la dispoziție în care vrei să te relaxezi jucând la loto, ai posibilitatea să plasezi multe bilete.

Tot din țara de la nord, românii mai pariază pe Polonia Multi, un joc în format 20/80, dar care are numai două extrageri zilnice.

- Advertisement -

Un joc cu cote atractive

Revenind la Polonia Keno, trebuie spus că acest joc are cote foarte atractive, pornind de la 3,40, cât este cota unui pariu pe un singur număr, și ajungând la cota 50.000, asociată cu un bilet cu 8 numere. Evident, toate cele 8 numere trebuie să fie extrase pentru ca biletul să fie verde.

Agențiile online dau posibilitatea plasării unor bilete cu mai multe variante. În funcție de operator, pe un singur bilet pot fi trecute 15 sau 16 numere. Astfel, sistemul cu cea mai mare probabilitate de succes este 1/15 (sau 1/16), iar cel mai riscant pariu, mergând pe numărul maxim de numere, este 8/15 (sau 8/16).

Mulți români sunt consecvenți și joacă mereu aceleași numere, care pot fi datele de naștere ale membrilor familiei. Alții caută pe internet tot felul de sisteme care ar putea să le mărească șansele de câștig.

- Advertisement -

Astfel, ei citesc că este indicat să pună pe bilet numere „fierbinți”, adică numerele care au ieșit des în ultima perioadă.

Apoi, găsesc și teoria potrivit căreia ar fi bine să aleagă numai numere „reci”, care nu au mai ieșit de mult timp.

Orice variantă ar alege, nu este nevoie să caute personal statistici pentru a vedea care este situația fiecărui număr de la 1 la 70. Platformele agențiilor de pariuri au implementate softuri care trec automat pe tichetul virtual numerele dorite: „cele mai rare 5 numere” sau „cele mai frecvente 5 numere” sau „pereche frecventă de 2 numere” sau „trio frecvent” sau „pereche frecventă consecutivă” sau „trio frecvent consecutiv” ș.a.m.d.

Rezultatele au fost studiate pe termen lung

În același timp, unii jucători se inspiră din schema bazată pe probabilități matematice. După analizarea rezultatelor pe termen lung din loteriile de top keno, s-a constatat că:

  • 30% din numerele câștigătoare au ieșit și la extragerea precedentă;
  • 44% din numerele câștigătoare au fost extrase la cel puțin una dintre ultimele două extrageri;
  • 58% din numerele câștigătoare au ieșit la cel puțin una dintre ultimele trei extrageri.

O altă variantă de pariuri loto este alegerea numerelor din cât mai multe intervale (de la 1 la 10, de la 11 la 20… de la 61 la 70), precum și combinarea numerelor pare cu impare, a numerelor mari (peste 35,5) cu cele mici (sub 35,5) etc.

Jucătorii la loto folosesc și sisteme bazate pe miză progresivă, precum Martingale sau Fibonacci.

Orice idee poate funcționa, dar nicio schemă nu garantează câștigul. Până la urmă, loteria este prin excelență un joc de noroc, care trebuie practicat în mod responsabil.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -